AmaTur: Turneu B Turneu B BRASOV 21.07.2012

Turneu B Brașov 21.07.2012 Sala Dr.Ioan Mesota

Turneu B Brașov 21.07.2012 Sala Dr.Ioan Mesota

1.Bedo Norbert
2.Voicu Corneliu
3.Macovei Liviu
4.Cocean Valer
5-8
.Savin Gabriel
.Rus Andrei
.Vladoiu Gelu
.Szas Erno
9-16
Nica Ionut
Lorincz Jozsef
Andone Claudiu
Tutoveanu Razvan
Petho Mihaly
Szakali Csaba
Cindea Cosmin
Gradinaru Alin
17-32
Pitac Ovidiu.........1 v sup
Padurariu Costel....1 v sup
Pop Cornel...........1 v sup
Rosu Dan.............1 v sup
Hutanu Alin.........1 v sup
Borosoiu Laurentiu..1 v sup
Ciocan Adrian........1 v sup
Dracea Gabriel.......1 v sup
Finyak Peter..........1 v sup
Marin Floricel,,,,,,,,,0 v sup
Tarau Vasile..........0 v sup
Dima Victor..........0 v sup
Vladoiu Bogdan.....0 v sup
Botian Radu.........0 v sup
Stoia Ctin............0 v sup
Rosu Dan Jr.........0 v sup...nou...Brașov
33-48
Grama Mihai........1 v inf
Paslariu Adrian.....1 v inf
Demeny Zoltan.....1 v inf...nou...Brașov
Barbu Vasile........1 v inf
Dragos Florin.......1 v inf...nou Brașov
imecs Atila.........0 v inf
Pasztori Geza.....0 v inf
Beches Andrei....0 v inf
Tobosaro Gh......0 v inf
Bancila Danut.....0 v inf...nou...Brașov
Serban Mircea....0 v inf...nou...Brașov
Butnar Bogdan....0 v inf...nou...Brașov
Panzariu Paul......o v inf....nou...Brașov
Claudiu Balasz.....0 v inf....Nou Brașov
Mitrofan Petre....0 v inf...nou...Brașov
Multumesc tuturor participantilor, precum si celor care se ocupa de situatia noastra din AmaTur

Ultima editare:
Bravo organizatorilor! Turneu foarte tare, cred, mult peste "categoria B"! Nu am avut nici o sansa sa ies din grupa inferioara pentru ca am avut parte de concurenti foarte buni...multumesc celor care dupa concurs au avut rabdarea sa joace si cu mine, de la toti am avut de invatat...Raman cu dezamagirea ca nu am trecut de grupe, dar cu ambitia de a face mai mult data viitoare, cu amintirea unor meciuri frumoase si cu cosmarul numit iarba...Multumesc!

Cel mai reusit turneu B la care am participat pana acum. L-as numi turneu B+. Conditiile de joc foarte bune(mese, filee, mingi de joc, spatiu, organizare), jocuri grele cu adversari puternici, cursivitate, timp pentru amicale, respect. Ce mai, o zi frumoasa intre prieteni. Multumesc.

din pacate nu am putut sa ajung si eu,dar felicitari tuturor celor implicati in buna desfasurare a fericitului eveniment,cat si a participantilor....succes pe viitor

Cel mai reusit turneu B la care am participat pana acum. L-as numi turneu B+. Conditiile de joc foarte bune(mese, filee, mingi de joc, spatiu, organizare), jocuri grele cu adversari puternici, cursivitate, timp pentru amicale, respect. Ce mai, o zi frumoasa intre prieteni. Multumesc.
Viitorul turneu pe care il vom organiza va fi intitulat turneu B + in semn de respect pentru aceste aprecieri. Multumim.

Multumesc tuturor participantilor! Ne cerem scuze daca am gresit atunci cand in elliminatorii prin tragerea la sorti un concurent a tras exact pe cel care a castigat turneul. A reclamat ca jucase cu acesta in gr. sup. dar nu am mai avut ce sa fac. Si daca as fi vrut sa-l schimb sunt sigur ca iscam un scandal cu cel care l-as fi inlocuit. Pentru o eventuala repetare a tragerii la sort nici nu mi-am pus problema. Acum daca am gresit ne cerem scuze...suntem debutanti si am facut acest turneu pentru cei care participa, nu pentru noi.
Am inteles ca in rest totul a fost ok. Ne bucuram pt acest din urma aspect si dupa ce ne documentam vom reveni.
- - - Actualizat - - -
:.....
......

Ultima editare:
Nu am participat la acest turneu,dar vreau sa felicit organizatorii pt ca am inteles ca a fost un super turneu si mai ales dupa ce nume au participat la acest turneu.
Nu in ultimul rand vreau sa felicit pe colegul meu de ARMA si prietenul meu pt locul 2 VOICU CORNELIU.

Felicitari colegilor brasoveni pentru reusita turneului!!Felicitari celor de pe podium(nume deja consacrate!) dar si celorlalti participanti, care au avut mai putin noroc decat alta data!Felicitari mai tanarului coleg sibian Cosmin care(deja dupa Agnita)confirma prestatiile bune din ultima vreme!Bravo stimati colegi amatur-isti!

Back
Sus