AmaTur: Turneu B Turneu B Brașov 27-06-2015

Poate reusim sa jucam 3 gr./2 mese,ar intra si cei de pe lista de asteptare.
Multumesc.
Nea Deni, eu trag sperante ca se mai retrag, dar nu pot sa-mi permit sa bag 3 gr la doua mese, pentru ca si spatiul de langa mese este limitat.
Daca-mi da si sala de jos, sa pun doua mese, as face open separat, cu toate ca economic vorbind trebuie sa mai comand un rand de medalii , sala, etc, doar pentru 10-12 insi.

Sa vad vineri dimineata cum stau lucrurile si ne auzim aici.

Dorința noastră a făgărășenilor este de a nu se ține turneul separat
de open și amatori, pentru a avea și noi de la amatori plăcerea
să jucăm cu prietenii de la open.
Cu stimă,
Cornel CIKY

Nea Deni, eu trag sperante ca se mai retrag, dar nu pot sa-mi permit sa bag 3 gr la doua mese, pentru ca si spatiul de langa mese este limitat.
Daca-mi da si sala de jos, sa pun doua mese, as face open separat, cu toate ca economic vorbind trebuie sa mai comand un rand de medalii , sala, etc, doar pentru 10-12 insi.

Sa vad vineri dimineata cum stau lucrurile si ne auzim aici.
Mai bine la gramada,eventual 2/3 grupe de 7,sa ne vedem cu bine.

Acum sunt aici, va atasez niste poze, dar pana atunci va info ca este si loc de servit masa.
P.S.
Ciorba perisoare...6 lei
Snitel, cartofi, salata, paine...8 lei
Bauturi, preturi normale

Buksa Ioan Sorin..Bv

Prin amabilitatea acestui DOMN avem posibilitatea sa fim gazduiti la acest turneu, iar pe aceasta cale transmit multumirile noastre.

Foto sala "mica" unde raman patru mese in loc de cinci, pt ca erau prea inghesuite, si montam doua mese in sala mare care este amplasata la parter, in acelasi loc.(foto mai jos)

Avem si doua vestiare la dispozitie, asa ca avem conditii decente.(vezi foto mai jos)

In concluzie, nr de mese 6, nr de participanti 36, si cred ca am multumit pe toata lumea.

Back
Sus