turneu B București 16/08/2008

vreau sa inscriu pe :
Georg Vaduva
Eugen Dona
Paul Chiru
Angelescu Mihai
toti la open
si Costel Florea - amatori

inscriere

inscriere

mai inscriu din București si pe :

Constantin Gabriela
Bordea Alexandru, 14 ani

...prima lor participare (amatori)

S-a incheiat turneul , am fost prezenti 32 de jucatori , 11 la open si 21 la amatori .
La Amatori s-a jucat in sistem de grupe dupa care eliminatoriu de 8 .
La Open am fost 10 intr-o grupa si s-a jucat fiecare cu fiecare , Andrei Ovidiu a jucat pe "linga" turneu dar a promis ca data viitoare la timp si intra la joc odata cu toata lumea . Fiind prima participare a lui intelegem .

Amatori :

1 Bratu Bogdan
2 Dragan Daniel
3 David Adrian
4-8
Cioata Daniel
Florescu Bogdan
Macarenco Mario
Andrei Nicolae
9-11
Secleman Matei
Constantin Teodor
Onut Aurel

Restul clasamentului mai tirziu .

Open :
1 Ciobanu Alex
2 Vaduva George
3 Ming Yau
4 Dona Eugen
5 Mircea Valentin
6 Motoroi Constantin
7 Trifu Bogdan
8 Balan Mihai
9 Nitescu Horia
10 Mircea Alexandru
11 Andrei Ovidiu / fara punctaj

caldurile... au fost "exterioare" si... nu ne-a afectat tare .. chiar nu m-a deranjat , pe mine unul , am zis ca e in aer liber, in plus ... berea era f. rece.

Iar chinezul nu e chiar chinez.... e pe aici de multi ani si... a mai piedut din trainingul de acasa .

valigti a spus:
Amatori :
1 Bratu Bogdan
2 Dragan Daniel

Na Dane ca ti-a venit Bogdan de hac cand ti-era lumea mai draga. :D
Felicitari amandurora dar in special lui Bogdan care a demonstrat ca se poate castiga si mpotriva ierbii :wink:

Daniel a avut un meci foarte dificil in semifinale..dar a trecut cu bine. Faptul ca stiu cum joaca..si mai ales ca ma antrenez cu el a reprezentat asul din maneca..pur si simplu am atacat mai putin :P.

sal

sal

Felicitari BOgdan....ai jukt tactic...trebuia sa te las si pe tine sa ataci:D :evil: ..dar oricum pt un incepator cu iarba eu zic k este binisor....sa vedem akum cum o sa ma descurc cu openu;;)

salut! as vrea sa te intreb ceva... cum merge m maze cu yasaka mark v 30? am si eu maze si nu stiu cu ce fete ar merge cel mai bine. yasaka n-am incercat de nici un fel... numai sriver fx si tibhar sinus alpha.

Back
Sus