TURNEU B - BUCURESTI AKC EDITIA I A + L 10.07.2010

Re: TURNEU B - BUCURESTI AKC EDITIA I A + L 10.07.2010

rusu cristi catalin,bucuresti-amatori

Un turneu zic eu reusit, cu multe meciuri echilibrate, cu Cazacu Alexandru invingator la legitimati si Tanasescu Florin la amatori, iar cu Micuda Mihai dupa cele doua grupe pe care le-am facut amestecati L + A, a reusit sa intre in a prima grupa cea de la LEGITIMATI fiind singurul amator din grupa, fiind in cele din urma cel mai bun amator de la aceasta prima editie a turneului de legitimati.
Iata si clasamentul final
AMATORI
1. Tanasescu Florin
2. Nestor Dragos
3. Clapa Danut
4. Stefanescu Marian
5. Dinu Ionel
6. Talpeanu Alexandru
LEGITIMATI
1. Cazacu Alexandru
2. Barlan Andrei
3. Durdun Gheorghe
4. Dinu Gheorghe
5. Ilie Alexandru
6. Micuda Mihai
Va multumesc pentru participare si sper ca v-ati simtit bine, iar nu sambata viitoare ci duminca viitoare v-om organiza un nou turneu, sper mai bun cu mai multi participanti.
Cu poze revin ceva mai tarziu.

salut
azi am fost pentru prima data la aceasta sala de la AKC si pot spune fara sa ma feresc ca este chiar OK
din ce am auzit ,sper sa nu gresesc,domnii de acolo vor sa faca turnee cat mai multe si la taxa rezonabila pt toata lumea iar in plus ,atunci cand nu sunt turnee ora de tenis sa coste 6 LEI
MI SE PARE UN LUCRU BUN(SPER SA NU FI INTELES EU GRESIT)
in alta ordine de idei,IN LOCUL MANTINELELOR MICI sa puna tot O PLASA cum sunt celelalte
azi am fost putini,sper ca pe viitor sa fim mai multi si mai echilibrati
ii salut pe toti participantii de azi si sper sa ne mai intalnim cat mai des
CAZACU ALEXANDRU,sincer nu stiu daca ii poate sta cineva in fata la ora actuala,este FENOMENAL
PANA AICI NUMAI BILE ALBE
O BILA NEAGRA-la afisarea turneului pe net se spunea ca se premiaza cu DIPLOMA,MEDALIE SI PREMII IN BANI,ATAT TURNEUL DE OPEN CAT SI CEL DE AMATORI
LA OPEN S-AU DAT LA PRIMELE 3 LOCURI DAR LA AMATORI AI UITAT DURDUN???? :(
sa nu fiu inteles gresit dar ori la toti ori la nimeni pe viitor
in rest va doresc cati mai multi clienti si cat mai multe turnee(DE AMATORI)

Da, stiu ca asta a fost problema, eu am zis de la inceput cand am vazut ca nu au fost decat 12, am zis ca facem un turneu cu totii amestecati, iar dupa ce s-a jucat primele grupe s-au mai facut alte doua grupe, una cu legitimati, iar alta cu amatori, cat despre bani am spus intainte sa incepem ca nu dam decat la 1,2,3 din prima grupa (legitimati) ca sunt putini si medalii si diplome la a doua grupa (amatori), iar acolo nu a zis nimeni nimic, ce premii sa dai din 150ron si asa a fost lume nemultumita.. , ca restul banilor s-au dus pe sandwichuri, ape, medalii si diplome, poate sa va confirme dl genu.
Nu e vina mea ca nu au venit mai multi participanti, ca daca erau macar 20 reuseam sa fac premii si pentru amatori si pentru legitimati.
Era mai bine daca faceam un singur turneu si dadeam la 1-2-3, iar la restul nu mai dadeam nici diplome nici medalii nici nimic, da am zis sa fiu generos cu toata lumea si sa fac cum am scris pe site ca organizez doua turnee amatori si legitimati.
Sincer imi pare rau de situatia asta si la urmatorul concurs am sa tin cont.
p.s. Florin chiar am vb la masa in bar si ti-am spus sa imi zici daca nu iti place ceva, orice.

SALUT DIN NOU ALEX
MIE PERSONAL MI-A PLACUT TOT SINCER ITI SPUN
SI EXACT CE AM VB LA MASA AM POSTAT SI PE NET CA SA VADA SI CEILALTI CARE SUNT INCA NEDUMERITI DE SALA
ESTE TOTUL OK
PERSONALUL DE ACOLO ESTE F F F PRIMITOR
IN CEEA CE PRIVESTE<<PLICURILE>>AI PERFECTA DREPTATE CHIAR AM FOST PUTINI DAR PE VIITOR PUNE ACCENT DACA VREI (ASTA ESTE PAREREA MEA PERSONALA) PE ,,AMATORI''
EI SUNT VIITORUL ACELEI SALI DE TENIS
TE INTREB SINCER: DE CE SA COTIZAM NOI,AMATORII PT LEGITIMATI??
SPER SA NU MA INTELEGI GRESIT(REPET ASTA-I PAREREA MEA)
IN CZ VIN SI CU UN ANUNT DACA SE POATE:DRAGI COLEGI AMATORI DUCETI-VA CU INCREDERE LA SALA AKC
(NU SUNT CONDITIILE CA LA IDM DAR SUNT CONDITII DE TENIS)

Asa am sa fac, imi cer inca odata scuze.
p.s. Ma cheama George :)), te astept cu mielu duminica viitoare :D

mai georgica,cand iti spune fratele tau(mai mare un pic...) ca e mult 25 de ron de ce nu asculti?
daca puneai "scorul" de saptamana viitoare poate ieri aveai mai multi participanti.
omu nu vine sa manance si sa bea o cola,vine sa joace....
ce sa intelegi din concurs cu 12 insi?
bine ca ti-ai revenit la timp si viitorul concurs e 15 ron....
am facut si eu cateva concursuri la voluntari,doar sti si tu si cred ca lumea a fost multumita
si de participanti nu cred ca nu a venit "lume buna" si la voluntari......
e criza frate.....plus unde mai pui ca e si perioada de concedii....
in rest toate cele bune si sa ne mai vedem la.......un sprit :lol: :wave:

da...e frumos cu george la spritz... :mrgreen: :clap: :clap: .....

Alex.C a spus:
da...e frumos cu george la spritz... :mrgreen: :clap: :clap: .....
Chiru a spus:
mai georgica,cand iti spune fratele tau(mai mare un pic...) ca e mult 25 de ron de ce nu asculti?
daca puneai "scorul" de saptamana viitoare poate ieri aveai mai multi participanti.
omu nu vine sa manance si sa bea o cola,vine sa joace....
ce sa intelegi din concurs cu 12 insi?
bine ca ti-ai revenit la timp si viitorul concurs e 15 ron....
am facut si eu cateva concursuri la voluntari,doar sti si tu si cred ca lumea a fost multumita
si de participanti nu cred ca nu a venit "lume buna" si la voluntari......
e criza frate.....plus unde mai pui ca e si perioada de concedii....
in rest toate cele bune si sa ne mai vedem la.......un sprit :lol: :wave:
Va astept duminica la sala , facem gratar :thumbup:

Back
Sus