AmaTur: Turneu B TURNEU B, București- CUPA VIVA SPORT, 20.08.2011 Open + AMATORI

Multumesc prietene. Si acest rezultat a fost obtinut fara niciun antrenament....daca nu ma mai onorezi cu prezenta;).Ne vedem la Vali la Curtea de Argeș...bineinteles pana atunci nu o sa mai pun mana pe paleta:))).

La clasament n-ati trecut si localitatile, presupun ca jucatorii noi sint toti din București.
Burlacel Ionut
Cocolos Alexandru
Dumitru Gheorge
Surcel Alexandru
Ghita Alexandru
Schuller Ilie
Spac Doru
Matei Cristian
Zamfiratos Amir
Ionita Alexandru
Ionita Cristian
Zahiu Marius
Spac Teo
Pletea Liviu
Cernicenco George
Popescu Andrei - exista in clasament dar este din Constanța

Burlacel Ionut e BURLACEL ION loc 959
Cocolos Alexandru buc
Dumitru Gheorge e Dumitru Gheorghe loc 211
Surcel Alexandru buc
Ghita Alexandru buc
Schuller Ilie buc
Spac Doru buc
Matei Cristian buc
Zamfiratos Amir buc
Ionita Alexandru buc
Ionita Cristian buc
Zahiu Marius buc
Spac Teo buc
Pletea Liviu buc
Cernicenco George buc
Popescu Andrei - exista in clasament dar este din Constanța -- cred ca e nou din bucuresti

OK

Ultima editare de un moderator:
Eu sunt din Ilfov,scuze ca nu am specificat inainte-Cernicenco George Daniel nume complet

Ultima editare:
Eu sunt din Ilfov,scuze ca nu am specificat inainte-Cernicenco George Daniel nume complet
Si la localitate ce sa scriu?
De asemenea, preferabil este sa alegeti un singur prenume pentru a evita confuziile viitoare - pot aparea dubluri in clasament daca organizatorii nu va inscriu la turnee cu numele complet.

Si la localitate ce sa scriu?
De asemenea, preferabil este sa alegeti un singur prenume pentru a evita confuziile viitoare - pot aparea dubluri in clasament daca organizatorii nu va inscriu la turnee cu numele complet.

Sunt din Localitatea Vidra,iar ca prenume ramane George,deci Cernicenco George,desi sunt ca si inexistente sansele sa apara vreo dublura a mea,la ce nume de familie am :)

OK, mai sus vroiam sa spun ca se poate sa apareti la un turneu Cernicenco George Daniel iar la altul doar Cernicenco George, ceea ce duce la o dublura in clasament.

Back
Sus