TURNEU B - BUCURESTI

Laurentiu

boboc
Reaction score
0
LOCALITATEA: București
DATA: Sambata 16 septembrie 2006
ORA: 9:00
SALA: IDM
TIP MESE: Butterfly
NR. MESE: 2 (3)
SPATIU DE JOC: conditii de joc bune
TIMPUL PROBABIL ALOCAT: 9 - 13
NUMARUL MAXIM DE JUCATORI ADMISI: 20
TAXA PROBABILA PER JUCATOR: 5-10 ron, depinde de nr. jucatorilor
TAXA ORGANIZARE: 0 ron
MATERIALUL DE PREMIERE: diplome
SISTEMUL PROBABIL DE JOC: 2 grupe (3 din 5) + eliminatoriu (sferturi (semifinale pt. nr mic de jucatori) - 3 din 5)
NR. DE CAPI DE SERIE: conform clasamentului AMATour
POSIBILITATE GRUPE SATELIT: nu
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: forum ; telefonic 0721 828272 ; la inceputul turneului.
Organizatori : Dinu Laurentiu si Mykerinos

Eu vin si daca nu se mai inscrie nimeni, atunci sunt sigur de un loc in primii trei.........

vin si eu, insa nu pot garanta decat pe vreo 90%, restul se adauga la sansele lui bogdanel sa ia unul din locurile de pe podium :lol:

Eu maine la ora 9 ma infiintez acolo la idm....poate nu aveti mese ocupate , liste, hartii cu grupele, clasamentul AMATour si asa mai departe ca va omor cu mana mea..... :D !

Gata... s-a terminat alt turneu B.... am fost doar 6 oameni (cea mai slaba participare din București la vreun turneu...poate si din cauza celor care inca mai sunt sau se mai cred in vacanta) dar important e ca ne-am revazut si ne-am distrat si ne-am simtit bine.....ii las pe organizatori sa publice si rezultatele mai incolo.

REZULTATE

REZULTATE

Inca un concurs exemplar organizat , pacat totusi de prezenta scazuta. In virtutea acestui fapt, am hotarat ca jucatorii sa joace cate doua meciuri fiecare cu fiecare.
Rezultatele sunt :

1.Ciobanu Alex - 10 pct. (28 in AMATour)
2.Trifu Bogdan - 8 pct. (17 in AMATour)
3.Mircea Valentin - 6 pct. (16 in AMATour)
4.Suchea Serban - 6 pct. (51 in AMATour)
5.Iosif Daniel - 4 pct. (65 in AMATour)
6.Dinu Laurentiu - 4 pct. ( >150 in AMATour)

Turneul s-a desfasurat pe 2 mese iar taxa a fost de 10 lei (plata celor doua mese).

P.S.: Cat de curand sper sa avem si poze de la concurs.

Back