AmaTur: Turneu B Turneu B "Campionatul Județean Galați", Galați - 18.12.2016

Observ, cu mirare, ca la posturile la care am dat "multumesc" sau "'imi place", apare si anulez "multumesc"si anulez"'imi place".Cred ca leptop-ul meu are ceva
"pitici" pe creier.A fost un turneu de sfarsit de an foarte reusit, in care eu m-am simtit foarte bine.Recunosc ca am facut participat si eu la greva spontana si imi pare rau ca am venit cu masina.Inca o data Marcel si clubul Activ au fost la inaltime.
Doresc sa transmit Craciun linistit si fericit familiei AMATUR.

Observ, cu mirare, ca la posturile la care am dat "multumesc" sau "'imi place", apare si anulez "multumesc"si anulez"'imi place".Cred ca leptop-ul meu are ceva
"pitici" pe creier.
Nu are nimic calculatorul... Cel care se ocupa de site a scris :""Am instalat versiunea PRO pentru "like/Thanks/dont like" - multumesc asociatiei AmaTUR
Schimbari majore:
1. Userii isi pot sterge calificativele acordate daca se razgandesc sau daca au gresit
2. Am scos de la acordarea calificativelor unele forumuri: General, Fight Club, etc
3. Adminii si moderatorii pot sa stearga si ei anumite intrari pe baza de user/perioada de timp
4. Mai sunt si alte optiuni pe care le voi activa curand (culori pentru anumite mesaje cu multe like/dont like
5. Alte imbunatatiri le veti descoperi singuri"".

Back
Sus