AmaTur: Turneu B Turneu B - Campionatul judetean Mureș 2016 - Targu Mureș - 10 Decembrie 2016

scuze pt intrebare;din gr.sup 3,( din care am facut si eu parte) ,prin ce calcul a iesit Bleoca pe primul loc,la meci direct a cistigat......... cine? dupa calculele mele cred ca Ovi a gresit,daca nu,imi cer scuze,de altfel nu prea ma bag la scris,pe forum .Mersi ,si numai bine,la anu si la multi ani.

Sipos, Bleoca si Trandafir avand cate 2 victorii, se iau in calcul numai meciurile directe dintre cei trei, iar aici Ferenc sta mai rau, dar dintre calificati Bleoca are setaveraj 5-3 (deci +2) si Trandafir 5-5 (0).

Sipos, Bleoca si Trandafir avand cate 2 victorii, se iau in calcul numai meciurile directe dintre cei trei, iar aici Ferenc sta mai rau, dar dintre calificati Bleoca are setaveraj 5-3 (deci +2) si Trandafir 5-5 (0).

Se intampla si mai grele!!!;)

Gr.inferioara nr. 5
[table="class: x"][TR][td="width: 20"][/TD][td="width: 200"]Nume si prenume[/TD][td="width: 180"]Localitate[/TD][td="width: 30"]
1​
[/TD][td="width: 30"]
2​
3​
4​
5​
6​
[/TD][td="width: 35"]
V​
[/TD][td="width: 35"]
Loc​
[/TD][/TR]
[TR][TD]1[/TD][TD]APIAN FLORIN[/TD][TD]BISTRITA[/TD][TD="bgcolor: black"]
[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD]
2-3​
[/TD][TD]
2-3​
[/TD][TD]
3-2​
[/TD][TD]
2​
[/TD][TD]
3​
[/TD][/TR]
[TR][TD]2[/TD][TD]IRSAI ISTVAN[/TD][TD]TARGU MURES[/TD][TD]
3-0​
[/TD][TD="bgcolor: black"]
[/TD][TD]
3-1​
[/TD][TD]
3-2​
[/TD][TD]
2-3​
[/TD][TD]
3-1​
[/TD][TD]
4​
[/TD][TD]
1​
[/TD][/TR]
[TR][TD]3[/TD][TD]BENYI CRINEL[/TD][TD]TARNAVENI[/TD][TD]
0-3​
[/TD][TD]
1-3​
[/TD][TD]
3-2​
[/TD][TD]
3-1​
[/TD][TD]
2-3​
[/TD][TD]
2​
[/TD][TD]
4​
[/TD][/TR]
[TR][TD]4[/TD][TD]POLOTCA STEFAN[/TD][TD]SANGEORGIU DE PADURE[/TD][TD]
3-2​
[/TD][TD]
2-3​
[/TD][TD]
2-3​
[/TD][TD]
3-2​
[/TD][TD]
2-3​
[/TD][TD]
2​
[/TD][TD]
[/TD][/TR]
[TR][TD]5[/TD][TD]MOLDOVAN ALEXANDRU[/TD][TD]TARNAVENI[/TD][TD]
3-2​
[/TD][TD]
3-2​
[/TD][TD]
1-3​
[/TD][TD]
2-3​
[/TD][TD]
1-3​
[/TD][TD]
2​
[/TD][TD]
[/TD][/TR]
[TR][TD]6[/TD][TD]PETHO MIHALY[/TD][TD]RACOSU DE SUS[/TD][TD]
2-3​
[/TD][TD]
1-3​
[/TD][TD]
3-2​
[/TD][TD]
3-2​
[/TD][TD]
3-1​
[/TD][TD]
3​
[/TD][TD]
2​
[/TD][/TR]

[/TABLE]

Un turneu plin cu "Surprize,surprize" din partea celor mai tineri care,iata,schimba podiumul "amatorilor" din regiunea Mureșului!
Bravo Cristi Moldovan!Felicitari pentru titlul cucerit si,mai ales,pentru prestatia.....(lectia de tenis oferita tuturor amaturistilor).....din finala!!!!!!Chooooooooooooo!

Un turneu plin cu "Surprize,surprize" din partea celor mai tineri care,iata,schimba podiumul "amatorilor" din regiunea Mureșului!
Bravo Cristi Moldovan!Felicitari pentru titlul cucerit si,mai ales,pentru prestatia.....(lectia de tenis oferita tuturor amaturistilor).....din finala!!!!!!Chooooooooooooo!

Vedeti si ultima minge din filmarea Semifinale.

PS.....si cine stie ce surprize ar mai fi fost daca jucam si eu.....:D

Premiantii au ales pentru vouchere si au intrat in posesia premiilor:
Cristi - lemn + husa.
Csaby - rucsac Donic.
Crinel - sort.
D-l Carpaci - mingi antrenament.

Cristi va mai primi un tricou de campion inscriptionat corespunzator.

Nu pot să cred...acest guru al amaturului , cum a intuit el toată smecheria ...e de luat notițe de la înțelept ....daca va întâlniți cu el la masă de joc sunteți morți din start...aveți grijă la tragerea la sorți sa nu cade ți cu mama omida ....

---------- Post added 10.01.2017 at 23:36 ----------

Predictie ? Confirmare !
A se vedea postul #19.

http://www.tenisdemasa.ro/forum/sho...lbena-2014)-Andrei-Tomica&p=225405#post225405
Nu pot sa cred...așa o intuiție nu am întâlnit în viața mea ..daca va întâlniți cu el la masă sinteti morți din start ...adică ai na i mingea dai la poartă ...salut toți înțelepții ..hai pa

Back
Sus