AmaTur: Turneu B TURNEU: B Campionatul Județean SIBIU - 14.11.2015 - TOP 8

• Autor subiect Autor subiect adof
  • Dată creare Dată creare
doamnele noastre sunt <<aproape>> impotriva acestui sport,noi nu intelegem de ce,cunoaste careva vreo explicatie logica???

ar fi o soluție... introduceți-le pe doamne la o ședință de fitness sau stretching sau indoor cycling în timp ce dumneavoastră sunteți în febra competiției. așa nici nu se plictisesc, dar pe deasupra le crește și pofta de mîncare și eventual de o bere în perspectiva petrecerii de după.

Tocmai de aceea am hotarat sa facem si un party,sa vada si doamnele noastre cu cine le "inselam"...pe unde ne petrecem noi timpul ...
De aceea ,Ioane,tenisul si gasca de "nebuni frumosi"ai amaturului trebuie sa aiba parte si de ....putzina distractie.
Poate reusiti sa le convingeti!Gasca este tare faina ...si distractia...pe masura sufletelor noastre.

Ceea ce ma bucura mult este ca,la acest campionat judetean s-au inscris jucatori din:Sibiu,Mediaș,Agnita,Cisnadie,Dumbraveni,Cristian,Ocna Sibiului.Acestia sunt polii judetului nostru in tenisul de masa amaturistic.

Va asteptam cu drag.
Deci chiar convingeti-le :) cred ca aveti puterea asta , doamnelor le place sa fie rugate :)))) sigur veti reușii si s-ar putea sa le chiar placă :)

Din Cristian ,se incriu mereu la amatori, vesnic incepatori (speram sa nu aiba sfarsit placerea jocului niciodata!):
- Ciobanu Cosmin
- Dragomir Ioan

Cu regret,nu putem confirma si prezenta la after-party,doamnele noastre sunt <<aproape>> impotriva acestui sport,noi nu intelegem de ce,cunoaste careva vreo explicatie logica???

Rabdare...si eu am fost in aceasi situatie! Mergi cu sotia la 2 , 3 turnee si sa vezi miracol

Comform clasamentului din data de 2.11.2015 sunt nevoit sa joc la open
Toader George-Agnita-Open Multumesc!

...păi oricum dacă jucai la amatori se întâmpla inevitabil ce se întâmplă cam de mult timp cu tine:

1. iar îl băteai pe Andrei Becheș sau pe Alex Mureșan
2. unul din ei iar ?ți spunea politicos după meci ''să te vedem la open la turneul următor, acolo e locul tău''

:D :D :D

Mai bine așa, să te înscrii de la început direct acolo ''unde ?ți este locul''. Și să nu mai pleci la Sibiu în mașina cu amatori, ca să am și eu loc... :P

...ia să te înscrii tu te rugăm acolo unde ți-e locul. cum adică începători? și la sală mă bați de-mi sar capacele...

Referiri la AFTER PARTY - jucatori deja inscrisi:

Roghina R.Cosmin - din pacate, nu pot participa. Mi-ar fi facut o mare palcere. Colectivul e unul minunat! (am si alte responsabilitati in sambata respectiva; incerc sa-mi fac ordine printre ele, sa pot participa macar la turneu)

Banea Radu - fara participare (probabil nu a primit voucherul necesar de la sotie) :))
Sipos Levente - fara participare

Restul persoanelor pe care le-am inscris vor confirma sau infirma, in nume propriu, particiaprea la after party.

Va multumesc!
Respect!

Ultima editare:
L-ai inscris pe Levente la 3 turnee..la 2 din ele l-ai retras (sa vedem si pe asta)..vad ca baiatul asta nu s-a "schimbat" deloc..:-p ..cred ca e acelasi baiat care in urma cu cativa ani juca la 'casa armatei'..

La cererea lui l-am inscris de fiecare data. E problema sa daca nu-si face mereu ordine in program. Constient fiind ca imi asum o responsabilitate cu inscrierea lui, am avut grija sa-i cunosc de fiecare data pozitia concreta vis a vis de participare...cu 1-2 zile inainte de turneu... pentru a-l retrage din timp, cu menirea de a facilita participarea altuia.

Oricum, cu ocazia inscrierilor la prezentul turneu, i-am cerut sa-si faca un cont pe forum... doar e un baiat descurcaret.... si talentat... :P

Adimucu,nu sunt preg?tit înc? de categoria avansați .Poate la anul voi merge mai preg?tit la turnee.

Ultima editare:
...no să faci bine să câștigi atunci la începători. că Geo Iarbă se cam plictisește cu cupa lui, ar mai trebui una lângă ea! :)

Din Sibiu la Amatori începatori

Dragomir Paul -participare la petrecere 2 persoane

Back
Sus