Turneu B - CISNADIE - 06 noiembrie 2010

Re: Turneu B - CISNADIE - 06 noiembrie 2010

Din pacate nici eu nu o sa pot veni,Florine,desi abia m-am "incalzit" la prima mea participare in Amatur,la Mediaș. Mi-as fi dorit mult sa onorez cu prezenta...Sunt plecat in acea perioada, la fel si Ciobi. Maybe next time!
Sper ca cei din Agnita sa confirme...
Succes in demersul tau,Florine!
See u!

Antal Denes a spus:
[quote="Sorin Iancu":2l6nchsq]ooo...sunteti binevenit nea Deni ! :wink:
:thumbup: Se stie daca vin ,nu vin singur . :wave:[/quote:2l6nchsq]
:biggrin: :!: :thumbup:

posibil Banu Nicolae -Sibiu..revin cu un raspuns final maine..(vin daca nu imi gasesc cu ce sa merg la Bistrița)..^:)^

voi fi si yo alaturi de voi maine baieti :biggrin: :biggrin: ( acolo unde imi e locu :wink: ...... deocamdata :twisted: )

pareri,impresii si inclusiv dansul majoretelor maine..(am avut si eu onoarea de a pierde un meci de la 2-0 si 10-4...)x(

Felicitari organizatorilor.... ca de obicei: LA INALTIME :thumbup: :thumbup: :clap: :clap: :clap:

:thumbup: Gazde primitoare ,org. la super ,inplicati in acest eveniment de la administratorul sali nea Nicu ,la primaria orasului ,grupului din Sibiu ,pana la surpriza pacuta a majoretelor .
Multumim Florin si Sorin !!!
Sa nu-i omitem pe acei copii care erau ca furnicile ,care strangeau paharelle de cafea ,peturile goale si cosurile de gunoi erau golite parca concurau pentru cel mai harnic gospodar ,[ Ar fi meritat si ei o diploma ? ] :clap: :clap: :clap:

Mentiune ;- Vasile M,
- Marius F.
Care au jucat in afera concursului .
-Temelie D care a jucat la buna desfasurare .
Felicitarii !!!

Bravo Florine,ai reusit sa-ti iei revansa in fata lui Gabi,dupa Sighișoara,bravo baietilor din Sibiu care au reusit sa-i taie "iarba" lui nea Deny.Felicitari organizatorilor si colaboratorilor din umbra pentru reusita acestui turneu.Este o dovada in plus ca echipa de la Sibiu merita cu prisosinta organizarea Turneului final.CHAPEAU !!!Va salut cu respect!

csabazedler a spus:
Bravo Florine,ai reusit sa-ti iei revansa in fata lui Gabi,dupa Sighișoara,bravo baietilor din Sibiu care au reusit sa-i taie "iarba" lui nea Deny.Felicitari organizatorilor si colaboratorilor din umbra pentru reusita acestui turneu.Este o dovada in plus ca echipa de la Sibiu merita cu prisosinta organizarea Turneului final.CHAPEAU !!!Va salut cu respect!
:thumbup: Csabi ,mare dezamagire din partea agnitenilor ,nemotivati ! :clap:
:crazy: :lolno: Nici macar un ratacit . :yawn: :thumbdown:

Back
Sus