1. Sipos Nandor
2. Bauer Lajos
3-4. Raducan Bogdan
Govoreanu Florin
5-8.
Jozsa Zoltan/ Barbu Dan (am plecat chiar inainte de terminarea meciului, poate ma lamureste cineva!)
Daneliuc Gabi
Barabas Zoltan
Andone Claudiu
9-16.
Aron Darie
Nicula Dumitru
Matei Dumitru
Mitzea Alexandru
Barbu/Jozsa (bis)
Migea Cornel
Gheorghe Nicu
Ratiu Valer
17-24.
Negrean Ioan
Cindea Cosmin
Prie Cristian
Weiss Simona
Radu Constantin
Cernejenco Constantin
Zedler Csaba
Popa Sorin
Acest clasament este pentru nerabdatori. Maine voi reveni cu cel final!!!.
Sanatate!
Pe 5 Barbu Dan, dupa un meci senzational, castigat cu 3-2, dupa ce a fost condus si toata lumea credea ca Zoltan Josza (pe care il felicit pe aceasta cale pentru prestatie si stil) se va impune clar. Experienta insa i-a permis lui Dan sa revina, dupa ce si-a citit mai tanarul adversar si a contracarat "armele" acestuia. Felicitari ambilor sportivi pentru spectacolul oferit. A fost un meci incrancenat, superb, cum dealtfel toate care au urmat, culminand cu o finala cum rar am vazut, in care talentul si exuberanta tanarului Nandor Sipos (23 ani, Tg.Mureș) a castigat in fata experimentatului domn Lajos Bauer (in fata caruia pierduse la Cluj acum 2 saptamani), a carui intreaga prestatia am urmarit-o cu interes, remarcandu-i inteligenta jocului (mulata pe stilul fiecarui adversar in parte, dupa o "citire" atenta a acestora) dar si eleganta jocului si pragmatismul. FELICITARI !
Felicitari lui Bogdan Raducan (pe care nu am avut onoarea sa-l cunosc pana acum, dar despre care am auzit multe), ierbarul care a reusit (dupa ce a fost invins in semifinale de experimentatul Lajos Bauer -Tg.Mureș), dupa un meci in 5 seturi (cu scoruri stranse, rasturnari dese de situatii, lupta apriga in prelungiri, cu puncte castigate la avantaj), sa invinga in meciul pentru locurile 3-4 gazda intrecerii - Florin Govoreanu, a carui merit nu scade cu nimic, dar a carui grija pentru o cat mai buna organizare a turneului i-a distras probabil din atentia necesara.
Un alt meci deosebit, de mare lupta, la care urmarirea scorului a fost realmente o corvoada, a fost cel dintre Csaba Zedler si Aron Darie, incheiat cu scorul de 3-2 in favoarea celui din urma, meci decis in prelungirile prelungirilor, adica 22-20 in setul 5.
Ar fi multe de spus, multe de povestit, de remarcat ...si numai de bine, dar ma opresc deocamdata aici (e ora cam tarzie), nu inainte de a multumi inca o data primitoarelor si inimoaselor gazde, organizatori, voluntari, bucatarese (saru'mana si mersi mult pentru gustoasa iahnie la ciaun) pentru primire si pentru ospitalitate, dar si tuturor participantilor pentru contributia adusa la reusita acestui turneu de un inalt nivel, dar mai ales vreau sa multumesc adversarilor mei din grupa 4 inferioara, care mi-au "reamintit" prin jocul lor ca tenisul de masa nu se joaca "din amintiri" (fie ele frumoase), fara..antrenament(e) asidu(e).Multumesc pentru lectie, dar si pentru prestatie si fair play!
Sa auzim numai de bine !
Noapte buna!