AmaTur: Turneu B Turneu B Cisnadie, Sibiu 14.05.2011

Servus Nicu! Unde se poate juca tenis in Ocna? Mergem cu colegii intr-un weekend sa jucam fotbal la pensiunea Green Lake si poate dam si un tenis dupa. Mersi anticipat de informatie! Radu

---------- Post added 10-May-2011 at 20:13 ----------

Ai gresit numerotarea Nicu. Esti pe 10........

spatiul dedicat fotbal-ului acolo la pensiunea respectiva (Lacul Verde) e destul de mic..insa spatiul dedicat tenis-ului de masa este fffffoarte mare..asa ca te astept..sper sa nu fie week-end-ul asta :d..sumtem aman2 plecati la Cisnadie la un turneu:D..nu te superi daca iau nr tau de tel de la Sandu:-?

In ordinea inscrierii ,participantii sunt urmatorii:

In ordinea inscrierii ,participantii sunt urmatorii:

1. Botian T. Radu
2. Apatie Lucian
3. Bucur Daniel
4. Weiss Simona
5. Balanean Andrei
6. Fratila Marius
7. Kanutz Ricardo
8. Somlea Darian
9. Rosiu Ciprian
10. Banu Nicolae
11. Daneliuc Gabi
12. Iancu Sorin
13. Zedler Csaba
14. Mizea Alexandru
15. Candea Cosmin
---------- Post added 11-May-2011 at 07:19 ----------
1. Botian T. Radu
2. Apatie Lucian
3. Bucur Daniel
4. Weiss Simona
5. Balanean Andrei
6. Fratila Marius
7. Kanutz Ricardo
8. Somlea Darian
9. Rosiu Ciprian
10. Banu Nicolae
11. Daneliuc Gabi
12. Iancu Sorin
13. Zedler Csaba
14. Mizea Alexandru
15. Cindea Cosmin

Am reusit s-o conving pe nevastamea sa mergem vineri in vizita la rude din Sibiu. Pe sambata mi-am cerut liber.
Cum nu am masina, nu stiu cum ajung la Cisnadie. Ma poate ajuta cineva?

Servus,Fery,
nu am inteles prea bine:nu ai cu ce sa ajungi din Praid la Sibiu sau numai din Sibiu la Cisnadie?Daca este a doua situatie atunci uite nr meu de telefon:0766.29.35.69 rezolvam cumva cazul tau cu cineva din Agnita,Sighișoara sau Sibiu care merge la Cisnadie(si trece obligatoriu prin Sibiu) si mai are un loc in masina.Mai vorbim in cursul zilei de vineri ca sa stabilim exact locul de intalnire si numele colegului.

In ce zona a orasului Sibiu vei fi sambata dimineata? Daca este in drumul meu te pot lua eu pana in Cisnadie. 0723330729 RADU

din Sibiu catre Cisnadie am si eu nevoie de un loc...da-ti un mesaj aici sau la tel ..pls

Din Brașov, Pasztori Geza si Tutoveanu Razvan.

Din Agnita se inscriu, pe ultima suta,colegii mei -Paul Oancea si George Nicula.

Back
Sus