AmaTur: Turneu B Turneu B, CLUB 11 Timișoara - Cupa Smiley, editia a 10-a, 04.02.2012.

Ha,deja ti-e frica de copilasi de 7 ani?!si Cosmin joaca in campionatul bucurestean unde fac si eu fata cu brio,numai ca am imbatrinit si nu ma mai tin balamalele decit 1-2 meciuri........dupa,pierd prin epuizare fizica

Imi pare rau ca nu pot ajunje ...vremea este de vina ....poate altadata.....vroiam sa-mi iau revansa de la D-nul Florescu ....pe altadata....succes participantilor...

Ii rog pe cei care vin cu masina din afara Timisoarei sa aibe mare atentie la drum, pentru ca este acoperit cu zapada, si sa ma anunte daca vor intirzia. Ori incepem putin mai tirziu concursul, ori cei intirziati vor juca "la foc automat" in inferioare.
DRUM BUN!

ma bucur ca i-mi vad "colegul" postand din nou pe forum la concursuri.........oare azi o juca?sau ca pana acum la o masa mai mica si patrata....
vazi ca eu nu pot venii pana la timisoara si nu ai cu cine "juca" la masa cea mica.....
multe succesuri lui "fimiu" fodoran jr. si familiei tomica si nu va ganditi prea departe......(la cei 250ron) ca mai e pacolo un roman.....florescu....
salutari la toata lumea si concurs reusit!!!

Au JUNS MAI MULTI DAR AM SI EU O INTREBARE :Are dreptul sa-mi interzica sa joc daca doresc sa fiu membru Amatur,?Oganizatorul de La TIMISOARA nu imi permite din motive personale,care ar fi faptul ca am ajutat un club sa organizeze si el un concurs Amatur,si ca in felul acesta iam pereclitat afacerea...Are acest drept?va rog daca se poate un raspuns !!

Draga Adi, de bun augur se cade, sa rezolvi treaba asta privat, nu pe forum, este o chestie strict personala intre voi, si nu mi se pare corect sa o dezbati pe forum.
Nu ma bag in treaba voastra, doar vreau sa iti spun ca sfat

un turneu foarte reusit si o atmosfera placuta ca de obicei

Mii de scuze ,dar stiti cum a fost timpul si soferul nostru(Tomica) a telefonat la Relatii cu publicul a drumurilor si cind a auzit ca putem ajunge la București(deschizindu-se Buc-Pitești) am purces la drum.Inca odata mii de scuze si de regrete ca n-am reusit sa ma vad cu niste amici mai vechi si f.dragi mie....Referitor la neprimirea in Concurs a lui Adi MANEA ,sa stii draga Bogdane(Roman) ca asta nu-i o afacere personala,nimeni nu trebuie sa monopolizeze aceasta miscare numita Amatur....Daca ar fi asa cum spui tu,atunci domnu Dan Bodeanu n-ar mai trebui primit la niciun turneu,deoarece el administreaza si organizeaza majoritatea turneelor din sudul tarii...Tu ce zici Dane (Bodeanu) au facut bine cei de la Timișoara neprimindu-l pe Manea deoarece a organizat un concurs amatur la alta sala decit a lui acest Boghy?!?

Un turneu foarte reusit cu foarte multi participanti in ciuda conditiilor meteo extreme...felicitari organizatorilor si tuturor celor ce au ales sa participe la acest turneu in loc sa stea acasa la "caldura"...;)

Da!In primul rand ma bag si eu ca musca-n...Imi pare rau ca se discuta astfel de treburi pe forum...Nici eu nu am sa mai particip la concursurile organizate de Bogy, din cauza ca eu nu o sa ma pot revansa in fata omului asta NICIODATA!Acest om chiar este pita lu' Dumnezeu...alaturi de Sponzorul si prietenul Chen(haittt! :)) )...si nu in ultimul rand : Roman(ul) Bogdan.Felicitari D-lui Florescu pentru castigarea turneului si cat mai putine neturi...Felicitari si D-lui Mandru Bogdan pentru locul 2(meritoriu) care a putut castiga semifinala cu prietenul nostru Bogdan Roman si impotriva GALERIEI ARADENE-TIMISORENE :))...Felicitari si D-lui Bogdan Roman pentru locul clasat...Felicitari la toti competitorii Aradeni si Timisoreni care ne-au fost alaturi...
PS: In legatura cu participarea la turneurile organizate de Bogy a fost cea mai tare gluma a mea... :)) ...Nu o sa lipsesc de la niciunul... Sanatate va doresc la toata lumea! Numa Bine!

draga Bogdane(Roman) ca asta nu-i o afacere personala,nimeni nu trebuie sa monopolizeze aceasta miscare numita Amatur....Daca ar fi asa cum spui tu,atunci domnu Dan Bodeanu n-ar mai trebui primit la niciun turneu,deoarece el administreaza si organizeaza majoritatea turneelor din sudul tarii...Tu ce zici Dane (Bodeanu) au facut bine cei de la Timișoara neprimindu-l pe Manea deoarece a organizat un concurs amatur la alta sala decit a lui acest Boghy?!?

In principiu, un organizator poate stabili ca cineva este persona non-grata la turneul sau, daca are motive intemeiate. Cat de intemeiate sunt motivele? Sunt motive personale sau o activitate Amatur?
Sa aflam mai intai punctul de vedere al lui Bogdan (Danescu), nu stim prea multe despre incident si poate el vede altfel lucrurile.
Personal cred ca lucrurile se pot lamuri doar la Timișoara si ca Bogdan poate trece peste un incident, indiferent de motiv, in beneficiul clubului sau si al Amaturului.

Clasament provizoriu 1.Florescu 2.Mandru 3.Marta 4.Roman
Felicitari premiantilor!
In ceea ce priveste interzicerea unui jucator de a participa la un anumit turneu de catre organizatorul acestuia;DA,o poate face si fara obligativitatea de a se justifica fata de ceilalti,desi cred ca atunci cand stii ca intre tine participant si organizator nu este o relatie prea ok,preferabil este sa nu participi din proprie initiativa,(e un fel de dragoste cu de'a sila..)
Numai bine !

M-am simtit foarte, foarte bine!!! Multumesc mult Bogy pt gazduire.Mare om!!!!
Felicitari Doru pt victorie!!!

Felicitari d-lui Florescu ( elicopter) pot sa-i spun asa ;) clasandu-se pe locul 1.....si celorlalti felicitari....mi-e imi pare rau ca nu am putut veni :(.....din cauza vremii si un pui de gripa care sa- prins de mine si nu am vrut sa-i dau si la altii .....chit ca poate faceam un bine:oops: ( glumeam) in rest sper sa ne revedem cat mai repede la un alt turneu organizat de d-nu Bogy si Chen.....pe curand:wave:

M-am simtit foarte, foarte bine!!! Multumesc mult Bogy pt gazduire.Mare om!!!!
Felicitari Doru pt victorie!!!

Cum va scap putin din ochi, cum va faceti de cap :D ...Bravo voua !... savurati acum momentul de glorie, ca data viitoare o aduc pe Rodica si n-o sa mai apucati decit de la locul 2 in jos :D

Eu sper din tot sufletul sa veniti chiar si daca nu este sponzorizat concursul de D-l Chen...Va asteptam cu drag !

Back
Sus