AmaTur: Turneu B Turneu B, CLUB 11 Timișoara - Cupa Smiley, editia a 11-a, 03.03.2012.

Aia cu manelistii mi'a placut :)
Va asteptam pe toti la Timișoara !!!
E o placere cand vezi "a 11a editie" si cu siguranta vor mai urma.
Bogy, tine'o tot asa ... esti aur pentru pasionatii de tenis de masă din Timișoara !!!
P.S. Sa nu uiti sa ma treci si pe mine acolo pe lista participantilor.
Sa ne vedem sanatosi ...
;)

Subscriu la ce a propus Bogy si lui Daniel ii datorez o Timisoreana , am auzit ca aveti si nefiltrata pe acolo!
Am dat anunt imi caut o Stiga Boost TC rosie si rezolv si problema paletei.
D.D. vestea buna e ca la nici 200 m de sala este Fabrica de Bere Timisoreana. Si nefiltrata este, intradevar...de exceptie :crazy:
Daca nu va grabiti acasa dupa turneu, mergem sa o testati si voi.
In privinta fetei rosii, ti-am spus, nu te stresa...gasim una la sala care sa se nimereasca cu lemnul si cu mina ta.

Aia cu manelistii mi'a placut :)

Va asteptam pe toti la Timișoara !!!

E o placere cand vezi "a 11a editie" si cu siguranta vor mai urma.

Bogy, tine'o tot asa ... esti aur pentru pasionatii de tenis de masă din Timișoara !!!

P.S. Sa nu uiti sa ma treci si pe mine acolo pe lista participantilor.

Sa ne vedem sanatosi ...

;)
Ionut, sper ca nu-i chemi pe toti manelistii la mine la sala :oops: ...Cupa Smiley se joaca in ritm de rock'n roll.
Multam fain de aprecieri dar, repet Ionut, voi jucatorii de valoare si oamenii de caracter faceti din Cupa Smiley un turneu de succes. Fara voi acest turneu ar fi unul de...tinichea.

P.S. Apartii tidulei cu inscrisi :thumbup:

Eu sper sa se inscrie cat mai multi participanti la acest turneu, daca nu se vor inscrie nici nu stiu ce-o sa piarda.

Din Deva - Matei Dumitru si, din pacate, trebuie sa va dau o veste proasta : vine si Rodica :D
Titi, asa vesti proaste sa tot primim :thumbup:
Tocmai ma pregateam, acum vreo 10 minute sa modific titlul concursului, din "Cupa Smiley 11" in "Cupa Smiley Light 11".
Va astept cu cea mai mare placere ;)

Bogy, cu regret eu ma retrag de data asta dar ramane valabila faza cu Timisoreana.
Abia astept sa ma intalnesc cu prietenii din Timișoara si Arad, dar sunt nevoit din motive obiective sa-mi aman participarea pentru editia 12.
Am rezolvat si cu fata rosie am pus un Xiom Omega 2. Faza cu manelistii fara numar e reala avea cauciucul intors (nu se mai vedea ce tip a fost si nici nr de omologare) si in loc de lisa era ceva in genul zimti scurti si copti la soare .
Mult succes organizatorilor si maxim de forma participantilor!

Provizoriu, pina voi posta tot clasamentul:

Locul 1. Sicoe Rodica - Cugir.
Locul 2. Florescu Eleodor - Deva.
Locul 3. Roman Bogdan - Arad.
Locul 4. Boata Edgar - Arad (marea surpriza a serii).

Back
Sus