AmaTur: Turneu B Turneu B, Cluj-N, 18 mai 2013

gresala mea este ....! ansa am o mare satisfactie la acest concurs am facut un meci frumos zic eu cu dna alexandra silveira care ma invins cu 3 -2 dar a fost un meci fain pt mine sper ca si pt ea ! oricum un concurs cu valori f bune !
ansa am si un gust amar la acest concurs ! eu joc cu iarba dar sa joci cu 2 ierburi chiar e anti joc si numai pt a castiga cu orice pret ! un meci mai urat decat cel cu dl TAMAS NAGY DIN M CIUC NAM MAI JUCAT DE CAND AM ANCEPUT SA TIN PALETA AN MANA SI NICI NU AMI MAI DORESC !:thumbdown::thumbdown:
Nu as fi crezut, ca un ierbar sa se planga ca joaca cu un ierbar!!!

sunt ierbari si ierbari.... daca nu esti an stare sa dai un topsin doar ampingi pe masa atunci unde e farmecul asestui sport !?

Ultima editare:
A fost un turneu foarte bun.Am jucat meciuri foarte bune cu Csaba,cu dl Stefan nu a plans nici unu sunt jucatori de valoare.Dl Dan schibati iarba poate merge mai bine si atunci inteleg pe dv.Toate lumea vrea sa castige asa ca ne-am putut sa dau meciul pentru dv.Scuze.....

A fost un turneu foarte bun.Am jucat meciuri foarte bune cu Csaba,cu dl Stefan nu a plans nici unu sunt jucatori de valoare.Dl Dan schibati iarba poate merge mai bine si atunci inteleg pe dv.Toate lumea vrea sa castige asa ca ne-am putut sa dau meciul pentru dv.Scuze.....
nu! puneti dvs o iarba si un soft si apoi va provoc sa jucam!!si cel mai bun sa castige si la final sa bem si o tuica asa de impacare !:D

Ultima editare:
Back
Sus