Antal Denes
senior
In cazul in care stiam ca veti lua propunerea lui Gelu cu cele 8 locuri suplimintate ne-am fi inscris si noi.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Ar fi trebuit sa va inscrieti nea Deni doar ma cunosti!Stii bine ca intotdeauna am facut pe dracu in patru ca la turneele organizate de mine, sa joace toti cei inscrisi.In cazul in care stiam ca veti lua propunerea lui Gelu cu cele 8 locuri suplimintate ne-am fi inscris si noi.
Ar fi trebuit sa va inscrieti nea Deni doar ma cunosti!Stii bine ca intotdeauna am facut pe dracu in patru ca la turneele organizate de mine, sa joace toti cei inscrisi.
Foarte bine!Am hotărât să suplimentam numărul de locuri la 48!
Ia-ti tricou,camasa,maiou,pijama,papuci si voie buna....!Foarte bine!
...dar cum ati hoatarat sa se deruleze turneul. Banuiesc ca v-ati gandit la grupe de 4, dar daca se joaca amestecat in inf si separat in superioare, ma gandesc ca primii 24 merg la open si ceilalti 24 merg la amatori. In primii 24 obligatoriu toti openistii completati de primii avansati.
Vreau sa stiu daca-mi iau tricou de schimb sau numai sofer de gratar)
Foarte bine!
...dar cum ati hoatarat sa se deruleze turneul. Banuiesc ca v-ati gandit la grupe de 4, dar daca se joaca amestecat in inf si separat in superioare, ma gandesc ca primii 24 merg la open si ceilalti 24 merg la amatori. In primii 24 obligatoriu toti openistii completati de primii avansati.
Vreau sa stiu daca-mi iau tricou de schimb sau numai sofer de gratar)
Cam tarziu! eu cand mai schimb momeala?Cu parere de rau ne retragem:
Soare Valentin;
Moraru Sebastian;
Corbu Darius;
Florea Flavian;
Iamandei Sebastian.
Ne intalnim totusi dimineata,sa va aduc mantinelele.
Hai Nea Deni, am trei locuri, gratis transport.... s-au retras bibanii, e păcat sa ratezi asemenea turneu, sunt putine locuri unde găsesti asemenea ospitalitate (Corund, Victoria, Nea Pralea, Topoloveni, si înca vreo doi/două).In cazul in care stiam ca veti lua propunerea lui Gelu cu cele 8 locuri suplimintate ne-am fi inscris si noi.
Hai Nea Deniiiiiiiiiiiii!Hai Nea Deni, am trei locuri, gratis transport.... s-au retras bibanii, e păcat sa ratezi asemenea turneu, sunt putine locuri unde găsesti asemenea ospitalitate (Corund, Victoria, Nea Pralea, Topoloveni, si înca vreo doi/două).
Te provoc, insist, si hai!