AmaTur: Turneu B Turneu B Cocorastii Mislii Cupa Stejarul editia a IV-a 16.05.2015

Eliminatorii open
bozga-mos-3-1
mircea ionel-mostovoi-1-3
miron liviu-dracea3-0
ivan vali-soare vali-2-3

semifinale
bozga-mostovoi-3-1
soare-miron-3-0
finala
soare-bozga-3-1

eliminatorii amatori
panait-tugui-3-1
dinu-sorescu-3-0
popescu -parvu-0-3
fratila-avram-3-0
semifinale
panait-dinu-3-2
fratila-parvu-3-0
finala
panait-fratila-3-1

Clasament Open
1.Soare Valentin
2.Bozga Lucian
3.Miron Liviu
3.Mostovoi Andrei
5.Ivan Valentin
6.Mos Florin
7.Dracea Gabriel
8.Mircea Ionel
9.Chiru Sorin-1v. in superioare
10-12.Laur Boro-0v in sup.
Bivolaru Marius
Brulea Petre

Clasament Amatori
1.Panait Genu
2.Fratila Robert
3.Dinu Adrian
3.Parvu Nicolae
5.Tugui Florin
6.Avram Nicolae
7.Sorescu Mircea
8.Popescu Adrian
9-10.Manta Viorel-1v in sup.
Sterie Georgiana
11-12.Marian Bogdan-0v in sup
Rusea Ghe
13.Bozga Razvan-2v in inf.
14-21.Preda Ghe.-1v.in inf
Cornita Mario
Grigore Marian
Poteca Luiza
Preda Daniel
Olaru Viorel
Trif Florin
Neacsu Gabriel
22-25.Iamandei Sebastian-0v.in inf
Corbu Darius
Trache Bogdan
Florea Flavian

Vreau sa felicit si eu gazdele noastre care ne-au primit ca de fiecare data cu multa ospitalitate si in special pe dl.Primar care face ca totul sa fie posibil si bineinteles pe Gabi Neacsu care cu modestie si placere se ocupa de tot si de toate.Felicitari Gabi si intregii echipe.
Felicitari castigatorilor dar si tuturor participantilor .Gustos spritul de final parca nu-mi venea sa mai plec acasa.

Salut!!
M-am simtit extraordinar la acest turneu de la Cocorastii-Mislii.
Multumesc organizatorilor pt.acest turneu minunat,felicit castigatorii,dar si invinsii.
Succes tuturor la urmatoarele turnee.

Ultima editare:
Felicit pe aceasta cale pe bunul meu prieten Parvu Nicolae care a obtinut un merituos loc III. Munca si tenacitatea au dat roade, in final. Vointa de fier si dorinta de a demonstra ca joaca un tenis de calitate l-au propulsat in careul de asi al acestui turneu, contrazicand in acest fel (poate) pe multi care nu-i acordau nici o sansa. Sanatate iti doresc Gabita, si multa bafta si la viitoarele concursuri. Si inc-odata... SINCERE FELICITARI !

Hm...Pozele cu Gica sunt ca turnul din Pisa...Intr-o parte...Sa fie de la AFINATA? Sau de la bere? Poate de la vin...

Multumesc in numele domnului Primar Daniel Alexandru si a intregii echipe organizatorice de la Cocorastii Mislii pentru aprecierile frumoase, care nu fac altceva decat sa ne onoreze! Uniti si solidari putem face lucruri frumoase impreuna si in comunitatile mici din Romania. Asa ca, va asteptam cu drag si la anul, si poate cine stie, daca gasim locul potrivit, poate incepem sa visam si la un turneu A in viitor. Multumesc mult Lucian pentru sprijinul ,,logistic,, si nu uita ca la Cocorastii Mislii vei fi primit intotdeauna ca un prieten!:clap:

Bravo Gabi,atat tie cat si celorlalti din echipa voastra de la Cocorasti.Vad ca incet,incet....concursul de la voi s-a permanentizat.Felicitarile mele tuturor ...organizatori,invingatori,cat si invinsi si,ca o paranteza,transmite-i dlui Daniel Alexandru toate bune dinspre nordul mai mult sau mai putin indepartat.La buna vedere... :clap::wave::thumbup:

Un turneu reusit,de casa,cum spunem noi,felicitari organizatorilor,tuturor participantilor,o zi superba,meciuri incrancenate,vom reveni de fiecare data cu aceeasi placere!

Multumim pentru faptul ca niciodata nu ne uiti, Victor. Chiar daca distantele ne separa fizic, iata ca gratie tehnologiei, putem fi atat de aproape, virtual! O sa-i transmit domnului primar toate cele bune, din partea ta. Oricum avem mult de treaba pentru ca joi 21 mai este ziua comunei. La buna vedere!

Back
Sus