Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Multumesc pentru felictari, Lus ! Ii felicit si eu pe Marius si pe Mihai pt organizare. a A fost super. Si nu pt ca am castigat... M-am simtit intre prieteni. Iar cu Costi ( Corcoz ), cu Batlanu' ( Giol ) si cu Iulian ( Bularda ), e greu sa nu te simti bine. Caterinca la MAX....!!! IL FELICIT DIN TOATA INIMA PE MARIUS PT CUM A JUCAT CU MINE !!! Pt mine e unul dintre cele mai frumoase meciuri pe care le-am facut in ultimii ani. Iar rezultatul putea fi fara probleme in favoarea lui. Daca W ( Wischegg ) il pune pe site, urmariti-l ( cei care nu l-au vazut pe viu ), pt ca merita !Felicit castigatorul acestui turneu (Costica), felicit organizatorii(Marius si Mihai )pt buna organizare a acestui turneu, un turneu super ok unde m-am simtit foarte bine alaturi de prieteni
L-as pune cu cea mai mare placere dar intampin probleme cand il postez pe youtube. Este filmat in 720 si totusi in face in 360 si nu stiu dc. Asa in 360 se vede prost si nu merita sa le postez asa.( aici ma refer la semifinala Radu - Ion Marius si la finala) celalta semifinala fiind filmata de altcineva. Macar pe aia sper sa o vedem HD. imi cer scuze inca odata. Inca ma mai chinui poate ii dau de capat. Felicitari castigatorilor !Multumesc pentru felictari, Lus ! Ii felicit si eu pe Marius si pe Mihai pt organizare. a A fost super. Si nu pt ca am castigat... M-am simtit intre prieteni. Iar cu Costi ( Corcoz ), cu Batlanu' ( Giol ) si cu Iulian ( Bularda ), e greu sa nu te simti bine. Caterinca la MAX....!!! IL FELICIT DIN TOATA INIMA PE MARIUS PT CUM A JUCAT CU MINE !!! Pt mine e unul dintre cele mai frumoase meciuri pe care le-am facut in ultimii ani. Iar rezultatul putea fi fara probleme in favoarea lui. Daca W ( Wischegg ) il pune pe site, urmariti-l ( cei care nu l-au vazut pe viu ), pt ca merita !
Felicitari si lui W ! El si cei care au fost in sala stiu de ce !!!