I Isaic Radu junior 7 Iul 2015 #22 Sper ca Dumnezeu sa-i creeze conditii sa joace tenis de masă acolo unde se afla ... Cu tristete, se inscrie de la Bacău, Isaic Radu.
Sper ca Dumnezeu sa-i creeze conditii sa joace tenis de masă acolo unde se afla ... Cu tristete, se inscrie de la Bacău, Isaic Radu.
M manea mihaita organizator principal 9 Iul 2015 #25 Sincere condoleante ,o pierdere dureroasa pentru Amatur ,inca nu imi vine sa cred ca nu voi mai juca niciodata cu Costel. Cu bine prietene.
Sincere condoleante ,o pierdere dureroasa pentru Amatur ,inca nu imi vine sa cred ca nu voi mai juca niciodata cu Costel. Cu bine prietene.
I iulyghera boboc 10 Iul 2015 #26 Ivan Adrian - Tulcea Trimis de pe al meu AKAI_HERO folosind Tapatalk
I iulyghera boboc 11 Iul 2015 #27 Și Toader Nicolae - Tulcea. Mulțumesc! Trimis de pe al meu AKAI_HERO folosind Tapatalk
C Corneliu_GL senior 11 Iul 2015 #28 Voi veni si eu la acest turneu, dedicat in memoria celui care a fost Costel Lefter.
I iulyghera boboc 13 Iul 2015 #31 Din păcate Ivan Adrian - Tulcea este nevoit sa se retragă Trimis de pe al meu AKAI_HERO folosind Tapatalk
Din păcate Ivan Adrian - Tulcea este nevoit sa se retragă Trimis de pe al meu AKAI_HERO folosind Tapatalk
I iulyghera boboc 13 Iul 2015 #33 Din fericire vine Silvestru Nicolae - Tulcea Trimis de pe al meu AKAI_HERO folosind Tapatalk
lus76 senior 13 Iul 2015 #34 Pe prietenul Coster Lefter eu nu il voi uita niciodata! Daca aveti nevoie de carne de tun si daca imi dati si o paleta , voi veni si eu !
Pe prietenul Coster Lefter eu nu il voi uita niciodata! Daca aveti nevoie de carne de tun si daca imi dati si o paleta , voi veni si eu !
S superdefense senior 13 Iul 2015 #36 din Slobozia Vlase Gheorghe, Ceacarescu Cristian si Enciu Alexandru