AmaTur: Turneu B Turneu B "Cupa Activ", Ediția a IV-a - Galați, 26.03.2016

Zarinschi Catalin - Galați
Vantdevara Silviu - Galați

- - - Actualizat - - -

Ionita Valentin- Galați
Uzuneanu Costica - Galați
Mureșan Ioan - Galați
Budescu Marian - Galați
Badache Andreea - Galați
Mocanu Delia - Galați

- - - Actualizat - - -

Carp Catalin - Galați
Amarinei Sorin - Galați

Am vazut ca la editia 1 a acestui concurs,pe podim a fost si unul dintre prietenii care joaca in alta parte acum. Nu ar fi rau,daca acest club respecta traditia acestor editii sub titulatura unui Memorial. In acest caz,voi incerca sa onorez cu placere de fiecare data aceasta intalnire. Cu respect.

Am vazut ca la editia 1 a acestui concurs,pe podim a fost si unul dintre prietenii care joaca in alta parte acum. Nu ar fi rau,daca acest club respecta traditia acestor editii sub titulatura unui Memorial. In acest caz,voi incerca sa onorez cu placere de fiecare data aceasta intalnire. Cu respect.

?n data de 2 Iulie 2016, pentru a marca un an de la trecerea în neființă a celui care a fost costel64, vom organiza Memorialul Costel Lefter.

?n data de 2 Iulie 2016, pentru a marca un an de la trecerea în neființă a celui care a fost costel64, vom organiza Memorialul Costel Lefter.

Ma bucura aceasta veste. Eu cred ca nu moartea este ultima statie,ci uitarea. Referitor la acest turneu (Turneu B "Cupa Activ", Ediția a IV-a - Galați, 26.03.2016) voi veni cu placere sa fiu alaturi de cei dragi, la masa de joc si nu numai.

Ultima editare:
Back
Sus