Lupsa Bogdan
organizator local
Railean Vlad -open-Rm Valcea
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Nu m-am retras si nu mi-a fost niciodata frica de nici o provocare.Dat fiind faptul ca sunteti un prieten fidel al turneelor de la noi din Sibiu,am vrut sa va asigur de cand v-ati inscris ca aveti loc ,asta chiar daca ar fi sa ma dau deoparte.Am apreciat mereu "nebunii frumosi" ai Amaturului ,printre care dumneavoastra aveti un loc important.Faptul ca intr-o zi de joi,voi cei din Cugir,Alba,Deva,Agnita va urcati in masina si veniti la Sibiu inseamna foarte mult pentru noi,ajungand acasa la ore mici,adica vinerea.
Pentru noi,nume ca Dumitru,Andone,Cristrea,Kromek,Postelnicu,Sufletel,Sicoe,Govoreanu,Weiss,si sirul numelor ar putea continua,inseamna mult.
Gestul pe care l-am facut prin retragerea mea si inscrierea la Open inseamna RESPECT pentru DVS!
As vrea sa pot juca la masa de tenis ,la varsta pe care dvs o aveti.Pentru mine sunteti un jucator minunat si-mi doresc multe partide impreuna.
Cu stima si respect,al dvs,
Alex Mureșanu
Se inscrie David Cosmin - Hunedoara.
ÎNSCRIERI ? RETRAGERI : Pe forum ;
? ultima înscriere, Miercuri 29 Iulie 2015 ora 22:00
? ultima retragere, Marți 28 Iulie 2015 ora 22:00