AmaTur: Turneu B Turneu B "Cupa Dragobete" - Bacău, 21 Februarie 2015

Ii cedez locul lui johny_b...e mai tanar, mai frumos, mai iute, mai bun...etc. Daca el nu vrea, se pare ca nu o sa am incotro si o sa dau piept cu primul meu turneu.

PS Daca el castiga, impart premiul cu el si ii fac cadou un setup din colectia mea !!

Ultima editare:
Domnu' Marcel, aveti grija ca a degenerat discutia...am pregatit pentru sambata urmatoarele setup-uri : Zhang Jike Super Odobesti, Viscaria de Murfatlar, un Timo Boll ALC ( Alb de Cotnari )...nu stiu cu care sa joc mai intai ! Daca e pe faza dl Dan Dumitrescu, il rog sa ma indrume c-un sfat...am auzit ca e priceput !

Domnu' Marcel, aveti grija ca a degenerat discutia...am pregatit pentru sambata urmatoarele setup-uri : Zhang Jike Super Odobesti, Viscaria de Murfatlar, un Timo Boll ALC ( Alb de Cotnari )...nu stiu cu care sa joc mai intai ! Daca e pe faza dl Dan Dumitrescu, il rog sa ma indrume c-un sfat...am auzit ca e priceput !
F - ALB 40/55 de focuri
B - Slanina cu ceapa rosie
R - Odobesti super[de la mama ei]
Mult succes!

Dumi momentan e pe ...nul! :)
Are interdicție medicala la ... Bacchus.
Da` ma-ncumet eu la un sfat: Dacă setup-ul e DOC atunci merge CMD sau CT, dar mai ales CIB.
Suna frumos, nu? Viscaria FL CIB - cules la ?nnobilarea boabelor.
Noi să trăim!

Ultima editare:
Pardon...Danutz e bolnav TOCMAI pentru ca are interdictie la Bacchus ! Vindecarea va sosi cand in Bacău va poposi , si setea si-o va ostoi...ca sa bag o rima !

Dom' Ionel, ii rupem ! Ti-am citit deja setup-ul...pana sambata masluiesc o minge sa cada numai pe coltul mesei la adversar cand dai matale in ea. Locul 1 e ca si castigat ! Il rog oficial pe nea Costin de la Focșani sa nu mai efectueze deplasarea, trofeul ramane la Bacău !

Back
Sus