AmaTur: Turneu B Turneu B -Cupa Fit Feel-15 octombrie 2011 Odorheiu Secuiesc

Multumesc pentru organizatori,a fost foarte fain.Pacat ca nu au fost mai multi participanti.
Cu stima,

loc I TAMAS-NAGY JENO M-Ciuc
loc II TIPSER GABRIEL Sigisoara
loc III SZAKALI CSABA M-Ciuc
loc IV COCEAN VALER Baraolt
loc V KANTOR OCSI
loc VI INCZE LEVENTE
loc VII SIMON FERENC
loc VIII PETHO MIHAI

Ultima editare:
Multumim organizatorilor pt acest turneu..n-am fost multi dar au fost multe meciuri interesante, stranse.. A fost frumos si in sfarsit mi-am indeplinit dorinta de a iesi din grupele inferioare :) cu putin noroc si cu un joc mai bun puteam sa ies si din grupele superioare dar n-a fost sa fie asa.. poate data viitoare.. :) felicitari castigatorilori..

Multumesc si eu organizatorilor dar intr-adevar e de neinteles numarul participantilor avand in vedere conditiile oferite de catre organizatori. Pacat, sper ca a fost doar o intamplare nefericita iar la urmatorul concurs sa fie mult mai multi participanti.
Era sa uit...multumesc Tamas ptr ajutor....

Multumesc si eu pentru ca am jucat un final foarte bun cu tine.Data viitore iau bataie de le tine..... Tipser e un jucator bun.

loc V KANTOR OCSI
loc VI INCZE LEVENTE
loc VII SIMON FERENC
loc VIII PETHO MIHAI
Felicitari Gabi,esti tot mai aproape de locul 1,sunt convins ca nu va mai trece mult timp pana la realizarea acestei performante!
Felicitari tuturor,organizatori si participanti, pentru contributia adusa la reusita acestui turneu.
Va salut cu respect.

Felicit pe cei buni dar si pe cei "slabi"de asemenea si organizatorii turneului pt conditiile excelente oferite insa parca era mai bine fara clasament :-p!Nu in ultimul rand felicitari Gabi si bafta in continuare!

Clasamentul final:
loc V KANTOR OCSI
loc VI INCZE LEVENTE
loc VII SIMON FERENC
loc VIII PETHO MIHAI
loc. 9-12 - 1 v in grupele sup.
Predescu Levente
Szakacs Iosif
Novak Dominik
Fancsali Kalman
loc. 13-16 0 victorii in grupele sup.
Lepadat Eugen
Nistor Jozsef
Kriszta Arpad Lorand
Sass Imre
Loc.17-21 - 1 v in grupele inf.
Katona Endre
Oancea Paul
Bartha Huba
Szavuly Attila
Szakacs Janos
Loc. 22-24 - 0 victorii
Kezdi Janos
Szabo Zoltan
Balint Gabor
---------- Post added 16-Nov-2011 at 12:03 ----------
Eu asa cred, ca si cei "slabi" au dreptul sa vada clasamentul final cu toti jucatorii. Multumim...

Am o bere?

In sfarsit ma vad si eu intre primii noua :) multumesc pt clasamentul postat... Iti sunt dator cu o bere si cu un meci cum joc eu deobicei...pt ca cum am jucat la Sf-Gheorghe cu tine n-a fost cu adevarat fairplay, fapt pt care imi cer scuze..

In sfarsit s-a pus clasamentul intreg si de la acest turneu!!!Multumiri pt cei care au contribuit la implinirea acestui fapt!

Back
Sus