AmaTur: Turneu B Turneu B "Cupa Floriilor" - Comănești, 4 Aprilie 2015

Pentru o mai buna vizibilitate reiau ceea ce am afirmat mai mai sus :
Un turneu reusit, cu niste gazde, dupa cum bine ne-au obisnuit, foarte ospitaliere si bine-primitoare.
In primul rand: taxa de inscriere modica (doar 10 lei), sala bine luminata, curata, spatiu foarte bun de joc, microfon wireless, sonorizarea perfecta, muzica potrivita, "meniul"- foarte bogat, totul perfect!
Un adevarat exemplu de urmat pentru foarte multi organizatori din intreaga tara !!!
Ne-am simtit foarte bine si nu pot sa spun decat "jos palaria" pentru modul cum a decurs absolut tot.
Bravo "Pustiu", Bravo Comănești !!!

Ultima editare:
Multumim pt. rectificare. In tabelul grupei apare notat 3-0 / 0-3, dar aveti dreptate, jos, la scorul pe seturi se vede ca primul l-ati adjudecat Dvs., cu 11-8, d-l Parnica in rest pierzand un singur alt set in turneu, la Marola Dan.

Va multumesc pentru modificare.

Multumim pt acest concurs minunat. Ati fost gazde minunate si speram sa ramane-ti mereu asa. Felicitari si la mai multe!

Am gasit o pareche de adidasi si citeva prosoape .Cei care le-au uitat sunt obligati sa vina si in toamna la urmatorul concurs.

Am gasit o pareche de adidasi si citeva prosoape .Cei care le-au uitat sunt obligati sa vina si in toamna la urmatorul concurs.

Deja se aud iar vesti bune de la Comănești?? Daca stiam ca organizati si in toamna concurs as fi uitat si eu ceva la sala, asa nu stiu daca ma primiti...

Ultima editare:
Pai doar cameraman mai pot fi, ca tenisul meu ....pardon, adidasul meu....., dar lasa ca ma fac eu mare si voi mici...
We will, we will, rock you !!

Ultima editare:
Back
Sus