AmaTur: Turneu B Turneu B-Cupa Iris editia 1; 25.02.2012; Bors-Oradea

• Autor subiect Autor subiect arpi
  • Dată creare Dată creare
Turneul cred ca a fost destul de reusit.Concurentii,atit de la Open cit si de la Amatur au reusit sa creeze o atmosfera deosebita si niste meciuri foarte frumoase!
Au participat in total 55 de persoane[amatur+open] si 16 copii de la 8ani pina la 14 ani.
Cred ca discriminare nu am facut, deoarece premierile au fost anuntate si mai ales toata lumea a fost premiata si fata de altii ,copii si persoanele cu dizabilitati nu au fost taxati, ceeace cred ca este corect.Sa stiiti ca si cupele,diplomele,mincarea,apa ,cafeaua au fost gratuite asa ca nu cred in asa zisa "discriminare".Intradevar nu toata lumea a profitat de aceste lucruri dar asta nu mai este vina mea.Apropo,la Open au participat majoritatea amatorilor asa ca toata lumea avea o sansa si in momentul cind spectatorii,concurentii aplauda multe meciuri cred ca nu mai este vorba de discriminare ci de o competitie reusita care place la toata lumea.Iata clasamentele:Open:loc1=Sipos Renata[Oradea];loc2=Horvath Tibi[Oradea];loc3=Butnariu Daniel[Timis].Amatur:loc1=Butnariu Daniel[Timis];loc2=Paliyck S[Ungaria],loc3=Francois Y[Franta].
Dupa cum observati toti sint amatori,asa ca .....O zi buna !

excelent turneul foarte adevarat,foarte buna atmosfera,conditii bune felicitari domnule Arpi,o sa va rog daca puteti sa scrieti tot clasamentul sau pe toti participanti
multumesc

Felicitari, d-le Arpi, ati avut un turneu complex, ati incercat sa multumiti toate gusturile si chiar ati reusit! Copii, amatori, avansati, open, masters, persoane cu dizabilitati, Amatur, non Amatur, un adevarat tur de forta!
Daca veti posta clasamentele la toate categoriile, toti vor fi bine primiti in Amatur.
Felicitari Renatei, pe care o asteptam cat mai des in turneele Amatur, felicitari lui Tibi Horvath pentru rezultat si pentru revenire, felicitari lui Daniel Butnariu pentru rezultat.
Prezenta voastra la turneul A de la Arad va aduce cu siguranta o apropiere de celelalte centre din zona de vest si un schimb de ?xperienta" ... amical!

Dl Arpi eu va rog cand aveti un pic de timp sa puneti si niste poze ca ele fac mai mult decat 1000 de cuvinte.
Conditii excelente de joc si atmosfera super, au venit si multi spectatori din Oradea.

Ma bucur ca toata lumea a fost multumita.Clasamentul,nr.de participanti ,precum si niste poze vor fi postate in curind.
As dori sa multumesc tuturor participantilor ca au luat parte la aceasta competitie si sper ca intr-un viitor apropiat[cred ca in 28.04.2012]sa organizam un turneu A+M,mai trebuie discutat si cu coordonatorul pe zona sa confirme data.
Inca odata multumesc tuturor participantilor!!!

D-ul Arpi nu credeti ca faceti o DISCRIMINARE??
Adica: Amatorii primesc cupe medalii iar openistii bani
Ar fi mai corect premiile sa fie egale, dumneavoastra faceti cum doriti dar bunul simt ma obliga sa va dau un sfat

Cred ca e vorba de o eroare, s-a folosit gresit denumirea de OPEN. Turneul Amatur a fost unul singur, in paralel desfasurandu-se un Masters care a avut premii in bani (ceea ce este normal).

Cris imi cer scuze, eu sunt de vina ca am propus Open si poate l-am derutat pe Dl Arpi, dar in postul 20 care a fost imediat dupa concurs am spus clar ca a fost Masters...

Exact cum zice domnul crs2, a fost un turneu B de amatori (in circuitul Amatur) si unul de legitimati, in afara circuitului Amatur.
Rezultatele:
Turneul B, Amatur:
1. Butnariu Daniel TM
2. Polyik David Ungaria
3. Francois ... Oradea
4. Gergely Anton
5.-8.
Varady Mark
Glisa Valentin TM
Merai Janos
Tascianu Cristian
9.-16.
Omoreanu Ciprian TM
Craciun Calin
Rusu Stefan CJ
Steopan Denis TM
Orban Zsolt Ungaria
Popa Octavian
Tic Ioan
Fabian Wilhelm
17.-32.
Osan Emanuel TM
Szalai Liviu Oradea
Simofi Robert TM
Bujor Ciordas
Szarka Ovidiu
Petrucz Sandor Ungaria
Munteanu Mircea MM
Mamximciuc Felix MM
Tanase Andrei TM
Vaida Sorin
Ciascai Alin MM
Frank Zoltan Ungaria
Steopan Darius TM
Karacsonyi Emese
Kavis ... Oradea
Hotvath Tibor
33.-
Garduli Silviu
Karalyos Zoltan Ungaria
Papp Dezso Ungaria
Keki Tamas Ungaria
Szabo Mihaly Ungaria
Erdei Mark
Dan Daniel
Omucz Andrei
Gal Zsuzsa Ungaria
Bondar Leontin
Ianc Dorel
Varga Eniko Ungaria
Ciure Serban
Capata Adriana
Acs Peter Ungaria
Agoston Tamas Ungaria
Tanase Adrian TM
Arnaud ...
Curpas Ioan
Popute Remus
Toma Cristian
Vegh Ioan

Turneul de legitimati, Masters:
1. Sipos Renata
2. Horvath Tibor
3. Butnariu Dan
4. Rusu Stefan
5.-8.
Glisa Valentin
Gergely Anton
Merai Janos
Tascianu Cristian
9.-16.
Popute Remus
Papp Dezso
Garduli Silviu
Manea Karla
Pauliuc Madalina
Osan Emanuel
Craciun Calin
Orban Zsolt
17.-24.
Tic Ioan
Curpas Ioan
Polyik David
Karacsonyi Emese
Steopan Denis
Fabian Wilhelm
Varady Marc
Ciascai Alin

Ultima editare:
Cris imi cer scuze, eu sunt de vina ca am propus Open si poate l-am derutat pe Dl Arpi, dar in postul 20 care a fost imediat dupa concurs am spus clar ca a fost Masters...
Ai dreptate, sper sa se fi lamurit si ceilalti participanti de treba asta.

Felicitari castigatorilor!
Obs: Francois V si Arnaud sunt din Franta, Kavis e din Mauritius ambii rezidenti in Oradea .
Chiar vroiam sa intreb cum e cu ei intra in clasament Amatur, la ei cat e taxa?
Cei trecuti fara localitate sau tara la Amatori sunt din Oradea.
Rog un Admin sa puna clasamentul la postul 2 pe care el il cedez cu respect pentru organizatori.

Ultima editare:
Ne pare rau domnule Arpi ca nu am ajuns la concursul organizat la Bors, dar promitem sa venim la turneul urmator, iar daca puteti sa ajungeti la Arad ne impacam cu o palinca buna, ca sa va treaca supararea.Speram sa avem si la dumneavoastra in Bihor un turneu A pentru ca imi dau seama ca aveti conditii pentru organizare si mai ales vointa.Sa ne vedem cu binem ori la Arad ori la Bors.Doamne ajuta sa fim sanatosi.

In lotul jucatorilor "Masters" am recunoscut doar doua participante de la Dumbravita: Karla Manea si Madalina Pauliuc.
Au fost si alti participanti de nivel A sau Superliga?

Multumesc pentru poze,ale noastre sint inca pe drum.
Da ,intradevar ,doar cele doua fete au fost din superliga,momentan,dar sper sa aduc mai multi.
In ce priveste "vecinii"care nu au putut sa vina,asta e,au pierdut niste meciuri frumoase.

Felicitari castigatorilor!
Obs: Francois V si Arnaud sunt din Franta, Kavis e din Mauritius ambii rezidenti in Oradea .
Chiar vroiam sa intreb cum e cu ei intra in clasament Amatur, la ei cat e taxa?
Cei trecuti fara localitate sau tara la Amatori sunt din Oradea.
Rog un Admin sa puna clasamentul la postul 2 pe care el il cedez cu respect pentru organizatori.
sa faceți eforturi sa aduceți și din Botswana vreo 2 sa-i naturalizam....sa vedem aia cu ce-or plati taxa de concurs...?! :D :D :D :D

Eu am vazut clasamentul dar ma gandesc ca organizatorii trebuie sa trimite niste fisiere care sunt preluate in clasament national.
Nu cred ca cineva cauta in postul 29 ar fi culmea sa aiba atata timp si nervi sa citeasca tot si dupa care sa bage manual clasamentul!
Sau daca ar fi asa eu m-am oferit sa cedez postul 2 pentru clasament.

Subiecte similare

Răspunsuri
99
Vizualizări
15K
Back
Sus