AmaTur: Turneu B TURNEU B - CUPA ,,MARUL DE AUR''-editia a III-a,com.Batos, jud.Mureș 12.10.2013

Gress

organizator local
TURNEU B - CUPA ,,MARUL DE AUR''-editia a III-a,com.Batos, jud.Mureș

Cu ocazia festivalului traditional ,,Marul de Aur'' din com. BATOS, jud. Mureș, in data de 12.10.2013 se va organiza un turneu de tenis de masă, cu sprijinul primariei com. BATOS. Localitatea este in jud. MURES, la 10 km de Reghin spre directia BISTRITA.
LOCATIA: Sala de sport a scolii generale, in centrul comunei.
MESE: 4 mese DONIC, conditii bune
Nr. de participanti maxim 32
Taxa de inscriere : 20 lei
Se asigura : apa, gulyas, mere
Premii: Locurile 1-4 Cupe si diplome, locurile 5-8 medalii si diplome
Organizator: Marian Florin tel 0745869928, Marian Calin tel.0745318922
Va fi o singura categorie de joc!!!

Pentru a evita discutiile de tip " fight" trebuie sa precizez urmatoarele:
1. Pentru ca acest turneu sa fie turneu tip B trebuie sa cerem acordul coordonatorului central si cel regional
2. Exista posibilitatea ca acest turneu sa se tina in data de 13. 10. 2013 pentru a nu intra in contradictie cu prevederile regulamentului , care interzice organizarea turneelor A sau B( dar exista posibilitatea derogarii ca acceptul coordonatorului central si regional)
3. Daca se va tine in data de 12.10. 2013 si nu vom avea acordul de a organiza , atunci turneul se va trece la sectiunea " COMPETITII" ( fara a puncta in Amatur).
Tinem la acest turneu deoarece exista o foarte buna colaborare cu administratia publica locala si pe alta parte dorim ca tot mai multi jucatori sa cunoasca localitatea Batos , locul renumit pentru livezile sale!!! Multumesc.
La inceputul saptamanii viitoare vom clarifica exact " STATUTUL" acestei competitii.

Ca organizator al unui A+ in data de 12.10.2013 nu vad vreun impediment pentru desfasurarea acestui turneu B, din contra ma bucur sa vad ca exista organizatori care reusesc sa aiba o buna relatie cu autoritatile locale si pot realiza lucruri minunate impreuna!
Mult succes!

MULTUMIM MULT pentru gestul facut de Sorin Botarca!!!!
Pe cale de consecinta turneul va fi " categoria B" si se va puncta in clasament.
Se inscriu din Reghin:
Zidar Victor
Toncean Mircea
Kantor Imre-zoltan.

Din Reghin:
Marian Florin
Marian Calin
Medve Mihai
Biro Istvan
Chetan Laurean
Ordog Zoltan
Campean Ioan
Cristian Ioan
Vita Istvan
Nagy Endre
Nagy Mihaly
Din Toplita:
Fazakas Attila
Barabas Sandor
Bajko Karoly
Iliescu Lucian

Inscrieri:
1. Sipos Nandor - Tg.Mureș 30
2. Zidar Victor – Reghin 41
3. Toncean Mircea – Reghin 106
4. Ordog Zoltan – Reghin 164
5. Sipos Ferenc - Tg.Mureș 168
6. Marian Florin – Reghin 254
7. Marian Calin – Reghin 397
8. Irsai Istvan - Tg.Mureș 410
9. Pircalab Mihai - Bistrița 466
10. Barabas Sandor – Toplita 623
11. Fazakas Attila – Toplita 633
12. Campean Ioan – Reghin 908
13. Ianosi Attila- Tg.Mureș 951
14. Motorga Dorin-Tg. Mureș 968
15. Barabas Claudiu - Bistrița 1114
16. Farcas Silviu - Tg.Mureș 1127
17. Trifu Ioan - Bistrița - 1155
18. Damian Mircea - Razboieni 1581
19. Miko Istvan - Tg.Mureș 1702
20. Cristian Ioan – Reghin 2120
21. Bajko Karoly – Toplita NOU
22. Iliescu Lucian – Toplita NOU
23. Lupescu Ioan - Reghin NOU

Ultima editare:
Imi pare nespus de rau ca nu pot ajunge, dar o nunta in Valea Jiului ma tine departe.
Va doresc un turneu cat mai reusit !

Imi pare nespus de rau ca nu pot ajunge, dar o nunta in Valea Jiului ma tine departe.
Va doresc un turneu cat mai reusit !
Te inteleg foarte bine, prietene. Si eu sunt "blocat la mantinela" pentru 3 saptamani (2 botezuri - in care la unul am nasit un bb- si o nunta) si stiu cum este ("stau" ca pe ace). Deh, mai avem si "datorii" sociale !
Sa ne revedem insa sanatosi, cat mai curand.
Pana atunci, distractie placuta !

Back
Sus