victor.arad
senior
In sfarsit un turneu mai unit si numeros ( ma refer la turnee B ) . A fost foarte frumos, multe sacrificii la mijloc si din partea lui Bogdan ( care a iesit pe minus cu turneul doar ca lumea sa se simta bine, cu toate ca unii au ceva cu el, ca nu da nimic, uite ca acum a dat :-D ) . Tisza tu meriti locul 1 :-D la bograci ai fost nemaipomenit.. a iesit super buna mancarea. Eu am dus ceva tuica de prune de 52 de grade ( ma bucur ca s-a baut toata .. si am putut sa ii dau si la Tisza Iosif care s-a sacrificat sa faca mancarea in loc sa joace. Super turneul ... mai mult s-a baut decat s-a jucat ( ii si cazul meu pe la sfarsit nu prea mai nimeream eu mingea dar a fost bine ). Sarbatori fericite si La Multi Ani in noul an ce vine.. sa fim mai buni, si sa lasam orgoliile deoparte si sa venim cat mai multi la Turneele locale, chiar daca or sa fie fara mancare ( ca deh omul la mancarea ii primul, sa venim si sa ne bucuram de tenis).
PS : ma bucur ca ati avut curaj Amatorii sa jucati cu mine cu Bogdan, cu Spatariu ( cu jucatorii de Open ) ca doar asa invatati si voi si noi.... ca foarte rar ne putem intalni si acum la sfarsit de an nu ne taie nimeni capul daca pierdem sau castigam cu unii mai buni, dale-n col de puncte totusi. Important a fost ca ne-am intalnit si ne-am simtit bine.
PS : ma bucur ca ati avut curaj Amatorii sa jucati cu mine cu Bogdan, cu Spatariu ( cu jucatorii de Open ) ca doar asa invatati si voi si noi.... ca foarte rar ne putem intalni si acum la sfarsit de an nu ne taie nimeni capul daca pierdem sau castigam cu unii mai buni, dale-n col de puncte totusi. Important a fost ca ne-am intalnit si ne-am simtit bine.