Zosim1
organizator principal
In loc de concluzii:
-v-am prezentat "filmul" pe scurt al primului turneu B desfășurat la Brăila (?n realitate a mai fost un B dar care s-a cam transformat în A, deci vom povesti altădată despre dumnealui);
-am sesizat o eroare în grupa inferioară nr. 3, unde Craciunica Gabriel si Cotiga Gheorghe aveau cate doua victorii si in mod normal ar fi trebuit sa se califice Cotiga, care avea victorie directa la Craciunica (o fi fost putin altfel regulamentul?);
-B?tlanul a defilat prin inferioare si superioare, numai regulamentul oprind-ul sa câștige turneul;
-am vazut, probabil in premiera in AmaTur, un tablou eliminatoriu 2KO, care a suscitat numeroase păreri pro și contra pe care le puteți citi: aici
-asteptam si niscaiva povesti de la participantii la acest prim Turneu B la Brăila.
Cred ca modul de prezentare la aceea vreme a fost mai greu de inteles,dar asa cum l-ai prezentat tu cred ca nu creea atatea discutii,chiar daca cei prezenti au fost intradevar satisfacuti de sistemul de joc nu au putut convinge intr-atit cat sa fie luat in seama de ceilalti organizatori ,dar acum cel putin in ultima vreme cativa dintre ei ,printre care si tu Marcele beneficiati de avantajele programelor performante si puteti perfecta, imbunatatii si modela aceste sisteme dupa cerintele jucatorilor asa incat toata lumea sa fie multumit satisfacuta.Mult succes in ceea ce incerci sa faci pt toti tenismeni din regiune.
EMI