Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Avand in vedere ca avem inscris la concurs, un domn al carui motto pe forum este, poate, cel mai profund - 4/3 din oameni au probleme cu fractiile- nu putem decat sa observam ca maine vom avea 36% premianti. Va asteptam cu drag la munca.:wave:
Eu nu-mi pot inchipui cum 133(3)%dintre pamanteni pot avea probleme cu fractiile.Eu cred ca in ecuatie i-a inclus si pe extraterestrii,martieni,selenari,pe cei de pe statia spatiala si mai asteptam la purificat si pe altii din alte lumi.Dar il rog pe initiatorul procentului de 4/3 fractii,sa nu-i includa si pe profesorii de matematica,ar fi cea mai mare ofensa adusa acestora si practic,eu personal, nu-mi doresc sa se desfiinteze materia lor din programa scolara.Scuze, abia acum am vazut ca v-ati retras, dar motto-ul ramane cel mai profund.
Eu nu-mi pot inchipui cum 133(3)%dintre pamanteni pot avea probleme cu fractiile.Eu cred ca in ecuatie i-a inclus si pe extraterestrii,martieni,selenari,pe cei de pe statia spatiala si mai asteptam la purificat si pe altii din alte lumi.Dar il rog pe initiatorul procentului de 4/3 fractii,sa nu-i includa si pe profesorii de matematica,ar fi cea mai mare ofensa adusa acestora si practic,eu personal, nu-mi doresc sa se desfiinteze materia lor din programa scolara.