ANULAT Turneu B "Cupa Nouă ne place tenisul de masă!", Focșani - 19.01.2019

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Cupa *Nouă ne place tenisul de masă!* Focșani
Frumoasa titulatura concursului! Cat pe ce sa ma înscriu și eu dar din păcate când m-am uitat mai bine am văzut la orele dimineții ca nu mai am loc în microbuzul de 18+1cu plecare din Constanța la orele 01.35 via Tulcea, Slobozia, Brăila, Galați-Focșani.Adevarat a fost bătaie mare pe biletele luate prob de Black Fraierdei care s-au terminat într-o singura secunda.
Probabil microbuzul a fost pus la dispoziție de concernul "Tesla" ca să poată și șoferul sa se odihnească ca de e plin numai de lume bună.... Div A, B și câțiva elitisti. Spectaculos e ca nu a întrat nici măcar pe scară vre un Openist sau Avansat ca de Incepator ce sa mai zicem aia sunt la grămadă carne de tun!
Răm?n cu speranța că în urma fabuloase înscrieri într-o secunda a unui nr asa de mare de jucători aparținând unei singure Categorii sa asistam la Turneul Campionilor de tip B. cu tribunele pline de începători pe post de galerie.

Probabil ca titulatura concursului"Baietilor DĂȘTEPȚI le place tenisul de masa"
era mult mai ok!
Sper moderatorul sa tina cât mai mult topicul!

ANUNȚ IMPORTANT !!!

Bună seara. Din păcate din cauza unor probleme aparute astăzi la instalatia de incălzire a sălii (nu avem garanția ca le putem rezolva pâna la data în care ar fi trebuit să ținem turneul) ne aflăm in imposibilitatea de a organiza acest Turneu. în aceste condiții turneul din 19.01.2019 se anulează și o să fie reprogramat. Ne cerem scuze tuturor celor care și-ar fi dorit să particpe și ?i așteptăm cu mare drag la evenimentele viitoare.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus