AmaTur: Turneu B Turneu B "Cupa Prieteniei - Miron Costin", Roman - 08.07.2017

Se retrage:
Donisa Viorel - incepatori

Se inscrie:
Oruc Cahit din Roman la incepatori

Dom'Marcel, merge o prelungire la 36 locuri la Open / Amatori ( 6 grupe a 6 jucatori ) ? Parca sunt prea valorosi cei de pe lista de asteptare ca sa fie lasati pe afara...:)

Cu părere de rău ma retrag sa prelungit vacanta la mare, Cu respect!!!

Completam echipa din Bacău cu Valeanu Vlad si Valeanu Cosmin la Open+Avansati. Multumim!

Hai, încă doi! Unu colo și unu dincolo. Să aibă Paulică excelul complet. :)

Daca ma ia Dorin Foca ajung si eu,mai am cateva zile pana imi recuperez carnetul.Am sa vb cu el mai diseara sau maiine

Pot acorda Wild Card in calitate de organizator din umbra ? Unul pentru dl Catalin Orza si unul pentru dl Costin Corcoz...renunt eu , doar sa-i vad la joc !! :)

Pot acorda Wild Card in calitate de organizator din umbra ? Unul pentru dl Catalin Orza si unul pentru dl Costin Corcoz...renunt eu , doar sa-i vad la joc !! :)

Chiar imi pare rau ca nu pot veni. Am mana dreapta in pioneze.(cu stanga inca nu sunt suficient de antrenat :) ) Mi-am planificat maine o intalnire cu cineva la București si de acolo o sa merg la Pitești doar ca spectator la turneu. Pe data viitoare! Mult succes tuturor !

Daca ma ia Dorin Foca ajung si eu,mai am cateva zile pana imi recuperez carnetul.Am sa vb cu el mai diseara sau maiine

Buna seara Domnu Cosma,

Mi-ar face placere sa mergem impreuna.

Ne auzim maine la un telefon. Apelul dumneavoastra a fost in timpul unui meci de fotbal pe care-l jucam cu prietenii si nu l-am auzit.

Numai bine.

:) Multumesc.

Donisan Costel se inscrie la avansati(din Pașcani)

Back
Sus