Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Am iesit pe patruPaly tu nu te-ai calificat in eliminatorii desi ai castigat inferioarele?..
Feriche,Feriche...mitza noastra iara-i gre,... ce facusi cu ie ?!Observ ca dl. Ferenc Denes nu a "incurcat" pe nimeni..sau...?
Daca nu am reusit cu vorba frumoasa, acum fac tot posibilul sa te " incurc " cat mai curand.Observ ca dl. Ferenc Denes nu a "incurcat" pe nimeni..sau...?
Acelasi lucru am facut la Brașov...NU am "incurcat" pe nimeni;-)..dar maine vreau sa incurc vro 2,3 asa in frunte cu Paly:-DDaca nu am reusit cu vorba frumoasa, acum fac tot posibilul sa te " incurc " cat mai curand.![]()
Daca paharele sint de acelasi model toateAcelasi lucru am facut la Brașov...NU am "incurcat" pe nimeni;-)..dar maine vreau sa incurc vro 2,3 asa in frunte cu Paly:-D
Clasament Amatori
.....................................................
30 - 35. 0v gr. inf.
Gyorfi Szabolcs - Gheorgheni
Ilyes Tamas - Odorheiu Secuiesc
Denes Ferenc - Praid
Mihaly Eva - Odorheiu Secuiesc
Laszlo Robert - Miercurea Ciuc (HR)
Sanduly Tibor - Odorheiu Secuiesc (HR)
Te-ai pus pe treaba Feri, te-ai tinut de cuvant, vrei sa "urci" la amatori...slabe sperante, acum scade media la 17,99. Eu ma chinui sa trec la open si tu nu vrei nici macar punctele de organizare. Felicitari!