AmaTur: Turneu B Turneu B" - Cupa ROCOSOFT - Oradea - KING PONG 10.05.2014

Buna seara iubitori de tenis de masă,

Cu bucurie va anunt ca am avut o competitie reusita azi, la categoria de amatori s-au inscris 41 de sportivi,
la open 18.
La categoria amatori s-a jucat 8 grupe inferioare a cate 5-6 jucatori , dupa care 8 grupe superioare a cate 4 jucatori.
In ultima etapa s-a jucat in sistem eliminatoriu de 16. Cei cazuti in grupele inferioare au mai primit o sansa de a mai juca intre ei,
astfel s-a facut o grupa speciala de "consolare", grupa care a avut la randul ei clasament final.

La categoria open, s-a jucat 4 grupe a cate 4-5 jucatori, urmand sa ramana 16 jucatori din 18, 4 grupe superioare a 4 jucatori, finalizand categoria cu eliminatoriu de 8.

Multumim frumos prezenta tuturor jucatorilor. Va mai asteptam, in speranta ca toti s-au simtit mai bine!

Rezultate Categoria Amatori:

Vezi atașament 7625

Ultima editare:
Un concurs frumos de dupa sarbatori cu multi participanti si cu conditiii excelente.Ne-am simtit foarte bine.Multumim echipei KingPong pentru inca un concurs reusit si cu premii consistente cum ne-a obisnuit de la prima deschidere. .Felicitari castigatorilor.

Felicitari tuturor participantilor!

Felicitari tuturor participantilor!

Felicitari campionilor Lilian si Tony !
Imi parerau ca nu am putut juca si eu dar sper ca data viitoare sa fiu aptdejoc.
Multumiri orgaizatorilor si sponzorilor!
Cand va fi urmatorul eveniment?

Ultima editare:
Back
Sus