AmaTur: Turneu B Turneu - B - Cupa Salina - Turda, editia a IV a, 20.02.2016

Desi anuntul turneului se refera numai la sportivi amatori (cu mp<19), vad ca s-au inscris cativa open-isti, motiv pt care (daca-mi permite organizatorul) as dori sa particip si eu la aceasta competitie. STEFAN RUSU

Desi anuntul turneului se refera numai la sportivi amatori (cu mp<19), vad ca s-au inscris cativa open-isti, motiv pt care (daca-mi permite organizatorul) as dori sa particip si eu la aceasta competitie. STEFAN RUSU

Sal Fane,
Regulile raman in picioare.Dar avem colegi care probabil nu au citit atent aceste reguli sau cred ca,poate, le vor scadea MP-ul sub 19 pana la concurs.
Sau sunt"troli"?

eu m-am inscris in gluma vazand ca dl pop cosmin si dl soos dezso sau inscris si se regasesc pe lista e asteptare . sI dl SOOS DEZSO ESTE un jucator peste POP COSMIN SAU POP DANUT ,CA VALOARE DE-SI NU PARTICIPA LA CONCURSURI IN AMATOUR!!
DACA ESTE TURNEU B IN AMATUR E NORMAL SAU REGULAMENTAR SA SE FACA O SINGURA CATEGORIE? IN DETRIMENTUL OPENISTILOR !
SA SE FACA JUMATE OPEN SI JUMATE AMATORI SI ASA IMPACATI PE TOATA LUMEA
DE PREMIERE NU CRED CA SE SUPARA NIMENI DACA PLEACA ACASA CU DOAR O DIPLOMA DINTR-O ASTFEL DE LOCATIE !!

SA AUZIM DE BINE !!

Back
Sus