Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Ma gandeam ca nu se mai retrage nimeni...atunci lasati.ma asa, pe lista, pana joi...si vad joi cum stau treburile si la mn. Ms..
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Multumesc...dk s.au inscris toti intr.o clipita, asa o fi..sa vad dk mi se aranjeaza "astrele" si cu expozitia..ca altfel nu as mai avea treaba in zona..si ..n.au loc in lista nici alti constanteni...vedemRecomandarea mea este sa va faceti loc in agenda pentru acest turneu ....... La Cocorasti, toate turneele la care am participat au demne de toata aprecierea.
Gazdele, participantii si atmosfera intotdeauna la inaltime; cu siguranta veti participa la acest turneu de acum inainte ....
Recomandarea mea este sa va faceti loc in agenda pentru acest turneu ....... La Cocorasti, toate turneele la care am participat au demne de toata aprecierea.
Gazdele, participantii si atmosfera intotdeauna la inaltime; cu siguranta veti participa la acest turneu de acum inainte ....
Multumesc Gelu! Și eu o să "vin(tuica)"pregătit!Cu prilejul zilei de astăzi vom avea prilejul zilei de poim?ine, practic ne desparte numai o zi (vineri) după care ne revedem cu Lucian Bozga căruia ?i transmit multă sănătate și fericire împreună cu LA MULTI ANI!!!
Stim cu totii că Lucian nu uită de ziua lui si tot cu prilejul zilei de naștere o să venim pregătiți.
La multi ani Lucian! Sa fi sanatos, fericit si...numai maine nu-i poimaine, cum se zice in popor!. Dar ce facem cu retragerile astea, s-au suparat prietenii nostrii pe noi? Avem ceva vesti pentru cei din lista de asteptare?
![]()
La multi ani Lucian! Sa fi sanatos, fericit si...numai maine nu-i poimaine, cum se zice in popor!. Dar ce facem cu retragerile astea, s-au suparat prietenii nostrii pe noi? Avem ceva vesti pentru cei din lista de asteptare?
![]()