Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
MEDIA GENERALA ESTE 10 ! direct de la Audit
FELICITARI !
SCUZE DIRECT DE LA AUDIT! ! (nu le poate transmite direct fiindca are blocat contul AMATUR, vorba aia e democratie, nu poti sa spui chiar tot ce vrei ! Gelu,Gelu !?)
...dorea doar sa joace!...
DA,da...cred ca eram inca pe_acolo! Cred ca am mai jucat vreo 5 meciuri de dublu dupa terminarea "turneului de dublu" si tot cam atatea pahare! Numai Gelu e de vina!El zice ca a plecat pe la 23.00....eu oare cand am plecat?
Nu ma pot abtine sa intreb de ce vrea cineva sa participe la un turneu cotat cu 2, unde nu sunt conditii si mai ales la tara(comuna)? E ceva putred aici......
Poate-i vine o idee lui Gabi sa organizeze turneul pe baza de invitatie, (glumesc, dar.....). Nu stiu daca se poate organiza un turneu pe durata a doua zile, mi se pare o idee buna de luat in seama.
Si dublu neaparat...cu schimbarea partenerilor !Gabi si dl.Primar asa au spus, o facem pe două zile. Pentru a doua zi rămân numai cei calificați "la damigeană". Eu vin în sprijinul acestor calificări cu ceaunul. Atentie, nu se califică nimeni din lista de așteptare!))
Dar apropouri si rautati ieftine,se pot transmite, dupa cum vad.Pfffff......
Ps:Contul si l-a blocat singur....(in traducere libera a fost o reactiune fata de actiune lui ,de a nu respectata regulile forum-ului).
Si dublu neaparat...cu schimbarea partenerilor !
D le nu vă cunosc,dar cum să dai nota 2 unui turneu la care ai stat 10-15 min? E păcat de munca unor oameni care ne au primit cu căldură de fiecare dată!
Plus că aruncați cu noroi in numele comunei Cocorasti !
Sper să analizați mai bine și să vă reconsiderați poziția.... poate anul viitor prindeți loc ...cum credeți că o să vă privească localnicii?