AmaTur: Turneu B Turneu B "Cupa Stejarul", Cocorăștii Mislii - 13.05.2017

MEDIA GENERALA ESTE 10 ! direct de la Audit
FELICITARI !

Sa stii ca la Cocorasti mereu a fost de nota 10,lucru care nu se poate spune despre dvs,cel putin deocamdata. Mai este timp sa va reconsiderati atitudinea,oamenii de acolo nu sunt rautaciosi,pot intelege.
Bravo echipei de organizare, in fruntea cu Gabi Neacsu si primarului Dan Alexandru. Felicitari si celorlalti,care au fost langa ei (Bozga, Vladoiu, Iancu,etc).....si salutari ,din nord,tuturor participantilor. ;)

SCUZE DIRECT DE LA AUDIT! ! (nu le poate transmite direct fiindca are blocat contul AMATUR, vorba aia e democratie, nu poti sa spui chiar tot ce vrei ! Gelu,Gelu !?)
...dorea doar sa joace!...

SCUZE DIRECT DE LA AUDIT! ! (nu le poate transmite direct fiindca are blocat contul AMATUR, vorba aia e democratie, nu poti sa spui chiar tot ce vrei ! Gelu,Gelu !?)
...dorea doar sa joace!...

Dar apropouri si rautati ieftine,se pot transmite, dupa cum vad.Pfffff......
Ps:Contul si l-a blocat singur....(in traducere libera a fost o reactiune fata de actiune lui ,de a nu respectata regulile forum-ului).

Nu ma pot abtine sa intreb de ce vrea cineva sa participe la un turneu cotat cu 2, unde nu sunt conditii si mai ales la tara(comuna)? E ceva putred aici......
Poate-i vine o idee lui Gabi sa organizeze turneul pe baza de invitatie, (glumesc, dar.....). Nu stiu daca se poate organiza un turneu pe durata a doua zile, mi se pare o idee buna de luat in seama.

Nu ma pot abtine sa intreb de ce vrea cineva sa participe la un turneu cotat cu 2, unde nu sunt conditii si mai ales la tara(comuna)? E ceva putred aici......
Poate-i vine o idee lui Gabi sa organizeze turneul pe baza de invitatie, (glumesc, dar.....). Nu stiu daca se poate organiza un turneu pe durata a doua zile, mi se pare o idee buna de luat in seama.

Gabi si dl.Primar asa au spus, o facem pe două zile. Pentru a doua zi rămân numai cei calificați "la damigeană". Eu vin în sprijinul acestor calificări cu ceaunul. Atentie, nu se califică nimeni din lista de așteptare!:)))

Gabi si dl.Primar asa au spus, o facem pe două zile. Pentru a doua zi rămân numai cei calificați "la damigeană". Eu vin în sprijinul acestor calificări cu ceaunul. Atentie, nu se califică nimeni din lista de așteptare!:)))
Si dublu neaparat...cu schimbarea partenerilor !

Dar apropouri si rautati ieftine,se pot transmite, dupa cum vad.Pfffff......
Ps:Contul si l-a blocat singur....(in traducere libera a fost o reactiune fata de actiune lui ,de a nu respectata regulile forum-ului).

TEHNIC: contul a fost blocat de BOT-ul site-ului, care a analizat actiunea in AI si a raspuns cu reactiunea de blocare ! (totul automat si simplu)

Si dublu neaparat...cu schimbarea partenerilor !

Eu nu dau pe Alin, este partenera mea si nu cred ca e normal. Dl. Lucian, dvs nu aveti nicio legatura cu acel "2", asa ca renunțați la aceste dorințe public. Dacă e ceva ne intelegem fără să știe toată lumea.
Clar!?

D le nu vă cunosc,dar cum să dai nota 2 unui turneu la care ai stat 10-15 min? E păcat de munca unor oameni care ne au primit cu căldură de fiecare dată!
Plus că aruncați cu noroi in numele comunei Cocorasti !
Sper să analizați mai bine și să vă reconsiderați poziția.... poate anul viitor prindeți loc ...cum credeți că o să vă privească localnicii?

Cred ca localnicii si organizatorii il vor primii dupa merit.

Eu stiu ca AI=usturoi.Inseamna ca respectiva persoana a dat pe BOT ceva AI(usturoi).E si normal ca la o cantitate mare de AI sa te deranjeze stomacul si sa-l "stingi"musai cu o damigeana de vin de calitate.Va rog ca pe viitor sa postati in afisul principal si daca se organizeaza concurs la dublu,deoarece doresc sa particip la aceasta actiune cu domnul DANTIM.Pesemne ca si dumnelui ar fi fost interesat de actiunea dinamica de dublu(nu sa vada dublu).Felicitari pentru organizarea concursului si mai ales pentru cea de ..dupa.

Back
Sus