Cucu Cristin
senior
Cucu Cristin - Targoviște - amatori
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Marian Florea - Targoviște - Categoria " Viitori pensionari"
Mulțumesc !
- - - Actualizat - - -
Sunt disponibil și la dublu ....... dacă se poate aș vrea să joc în echipă cu câștigătorul de la simplu ................ dacă nu ...... cu cine dă mai mult :crazy:
Să ne vedem cu bine ! :ugeek:
Ba nu, data este corecta, turneul s
Conforn SF-ului enunțat de d-nul Bogdan V. ....ar trebui să știu cine a câștigat turneul ........... aș avea posibilitatea să accept să joc cu el în echipă .......sau nu ......:thumbup:
- - - Actualizat - - -
Se pare ca nu iti prieste tuica de Valeni ,preferi capsunica
Din păcate la Băicoi am întins ligamentele de la umărul st?ng ......... sunt în pauză și de ...... și de .....
Baftă multă acolo și nu consumați chiar tot![]()
Ba nu, data este corecta, turneul s
Conforn SF-ului enunțat de d-nul Bogdan V. ....ar trebui să știu cine a câștigat turneul ........... aș avea posibilitatea să accept să joc cu el în echipă .......sau nu ......:thumbup:
Conform axiomei enuntate de dl. Marian Florea va rog sa inscrieti la dublu Florea/Visan, se va incerca in prima faza jocul in echipa, daca nu va merge se va face schimb cu unul dintre adversari, la mica intelegere.![]()
lazaroiu adrian
Dacă îmi permiteți d-nul Lăzăroiu .......... după ce că sunteți atât de talentat la simplu, îl mai doriți și pe d-nul Darmaz la dublu ???? Offf ..... o nouă zi minunată :shock: