AmaTur: Turneu B Turneu B - Cupa Unirii Targu Mureș - 24.01.2015.

Din Miercurea Ciuc se inscriu:
Laszlo VITOS
Sorin BRANEA
Gheorghe CRACIUN.
Multumim mult, abia asteptam ziua de sambata! Toate cele bune!

Daca nu ma insel, si cred ca nu, am observat ca s-a strecurat o greseala in privinta unui participant pe care domnii organizatori l-au trecut pe lista celor inscrisi....si anume: "45. Vitos Istvan, Miercurea Ciuc, 2962 - 0 - A".....aici este greseala, pentru ca in realitate este vorba de Vitos Laszlo (tot din M Ciuc), si nu de Vitos Fodor Istvan.
Mentionez faptul ca Vitos Laszlo este pe locul 2381 in clasamentul actualizat pe 20 ian 2015. A nu se face confuzia; In rest, totul este in regula. Multumesc mult!

Daca nu ma insel, si cred ca nu, am observat ca s-a strecurat o greseala in privinta unui participant pe care domnii organizatori l-au trecut pe lista celor inscrisi....si anume: "45. Vitos Istvan, Miercurea Ciuc, 2962 - 0 - A".....aici este greseala, pentru ca in realitate este vorba de Vitos Laszlo (tot din M Ciuc), si nu de Vitos Fodor Istvan.
Mentionez faptul ca Vitos Laszlo este pe locul 2381 in clasamentul actualizat pe 20 ian 2015. A nu se face confuzia; In rest, totul este in regula. Multumesc mult!

Multumesc. Am corectat.

Multumim la fel.
Din pacate, astazi, cam atat ne putem permite.

Speram ca sambata sa fie mai bine.;)

Din Târnaveni la amatori:Sabau Gheorghe si Keszeg Lorand

- - - Actualizat - - -

De inscriu din Târnaveni Sabau Mircea si Campean Oliviu

Cu parere de rau trebuie sa ii retrag pe Lorincz Attila si Pall Attila din Sanpaul

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus