Felicitari tuturor celor care au fost implicati in organizarea acestui turneu, colegilor nostri din echipa de la Iași, Tavy si Paul Gasner, d-lui Viorel care ne-a fost o gazda extraordinara, Primariei Tecuci care a fost prezenta prin primarul ei (chiar daca se vedea cu ochiul liber ca habar nu are de acest sport a rabdat cu stoicism finala !). Felicitari tuturor celor care au contribuit chiar si numai prin efortul fizic de a cara mesele. Un turneu reusit , in ciuda momentelor mai putin placute datorate condensului. Felicitari participantilor si castigatorilor, desi eu consider ca toti am fost castigatori chiar daca numai am participat la acest turneu. Iesenii care au participat vor reveni cu mare placere si la turneul A din toamna si in acelasi timp sa ne fie rusine ca noi, care avem cel putin 300 de jucatori organizati intr-o competitie pe 5 ligi nu suntem in stare sa organizam nici macar un turneu B ca cel din Tecuci unde s-au adunat din mai multe localitati ~ 80 jucatori. Ca numar ar trebui sa putem organiza un turneu A numai cu jucatorii din Iași. Un frumos exemplu dat de un oras ca Tecuci pentru altii. Fewlicitari inca o data !