AmaTur: Turneu B Turneu B - Dej, 23 feb 2013 open +amatori

:rolleyes:Felicitari Dej,felicitari Danut si Stefan [La multi ani ]
Bravo participantilor si felicitari premiantilor !:yawn:

Multumesc frumos acelora care m-au felicitat pe site cu ocazia aniversarii a 50 de ani de viata!
Multumesc si celor prezenti la turneul din Dej, care au facut sa rasune sala de sport intonand cantecul " La Multi Ani"! Ma simt f onorat ca toti sportivii mi-au strans mana si au ciocnit cu mine cate un paharel de sampanie, acum in pragul senectutii.
Turneul in sine a fost unul reusit, chiar daca grila de start a trebuit modificata prin adaugarea unei a 5-a grupe inferioare, ca urmare a inscrierilor de ultim moment. Pt incheierea competitiei cu un eliminatoriu clasic, in etapa a 2-a am creat un algoritm de trecere la 6 grupe superioare cat mai echilibrate valoric. Au aparut mai multe situtii de egalitate intre cate 3 jucatori, precum si o surpriza inedita: Juniorul Vlad Farcas a castigat grupa si nu s-a oprit pana-n finala. Felicitari tuturor combatantilor! Multumiri gazdelor, organizatorului Danut Pop si D-lui Florin Apian care ne-a sustinut de la distanta! Cu respect: Stefan Rusu
- - - Actualizat - - -
Am un singur mare regret: Nu s-au gasit macar 3-4 jucatori din open sa participe la acest turneu, pt ridicarea nivelului valoric al competitiei si sportivilor amatori, indragostiti de minunatul joc numit "pingpong". E pacat! Si se intampla tot mai des. SR

Back
Sus