Turneu ,,B''- Fălticeni 21 martie 2009

Re: Turneu ,,B''- Fălticeni 21 martie 2009

ursuleanvasile a spus:
MARE BUCURIE NE-A ADUS FIUL IN FAMILIE , MERITA SARBATORIT PANA SAMBATA VIITOARE LA IASI ... ACOLO SA VEDEM DACA MAI PRINDE O ZI ASA BUNA... :D :D :D
apoi , intre 2.....5 aprilie are la Sibiu faza nationala -olimpiada scolara-cl. 5-8 , daca mai prinde asa o fofma , are sanse la locul 1 pe tara la categoria lui de varsta , ... ha ha ha ... prea frumos ar fi ! :D :D :D

Bravo Florin. Felicitari....
succes in continuare....

Bravo Florine,felicitari de la Adela si Niculai de la Galanesti,succes mai departe si bafta.Succes si celorlati participanti.Sper sa pot veni si eu la Iași.

Felicitari si de la mine! A dovedit ca victoria cu domnu' doctor nu a fost o surpriza...
Pentru Vasile!: pune-te bine cu fiu-tu s-ar putea de azi inainte sa ai nevoie de puncte de la el sa te califici :lol: :lol: :lol:

FELICITARI FLORINE si din partea mea pentru extraordinara performanta pe care ai realizat-o.Sa continui tot asa si pe viitor,mai putin in meciurile cu mine :lol: .D-le ACIDUTZU,tin sa va reamintesc ca in ultima mea confruntare cu tanarul de perspectiva ce a avut loc la BISTRITA,am castigat eu greu cu 3-2.S-a vazut inca de atunci ca este intr-un real progres tenisistic,lucru care s-a materializat in acest turneu.BRAVO FLORINE!

PRIZA TOK a spus:
FELICITARI FLORINE si din partea mea pentru extraordinara performanta pe care ai realizat-o.Sa continui tot asa si pe viitor,mai putin in meciurile cu mine :lol: .D-le ACIDUTZU,tin sa va reamintesc ca in ultima mea confruntare cu tanarul de perspectiva ce a avut loc la BISTRITA,am castigat eu greu cu 3-2.S-a vazut inca de atunci ca este intr-un real progres tenisistic,lucru care s-a materializat in acest turneu.BRAVO FLORINE!
Nu ma refeream la faptul ca ar fi Florin mai bun decat dvs., ci am dorit sa subliniez ca in momentul cand v-a invins la Suceava a fost considerata o mare surpriza... Iata ca acum dupa ultima evolutie de la Fălticeni, s-ar parea ca in viitorul apropiat Florin va fi unul dintre favoritii la castigarea turneelor B din zona noastra, :roll: nimeni nu va mai fi fericit ca a cazut cu el :lol:

:lol: :lol: :lol: da,da, cred ca sunt care au aranjat anumite meciuri (banuiesc) , crezand ca il bate usor pe Florin si ,,surpriza" au luat bataie si s-au descalificat...

acidutzu a spus:
Felicitari si de la mine! A dovedit ca victoria cu domnu' doctor nu a fost o surpriza...
Pentru Vasile!: pune-te bine cu fiu-tu s-ar putea de azi inainte sa ai nevoie de puncte de la el sa te califici :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: s-ar putea sa ai dreptate :D

ursuleanvasile a spus:
acidutzu a spus:
:lol: :lol: :lol: s-ar putea sa ai dreptate :D
dar TARE ma bucur pentru el , niciodata nu m-a bucurat ca acuma...

Back
Sus