AmaTur: Turneu B Turneu B Fălticeni-Zilele Orasului editia a VII-a -sambata 18.07.2015

Va multumim frumos pentru gazduire. A fost foarte frumos. Felicitari !
Va rog sa faceti o mica corectie pe baiatul meu il cheama Ovidiu . De aceea va rog sa modificati . Nu este vorba de Simionese Bogdan ci de Simionese Ovidiu din Granicesti.
Va multumesc !
Respect !

De remarcat efortul organizatorilor si implicarea Primariei si la aceasta editie, extraordinari oameni, merita tot respectul nostru pentru ca sprijina sportul si tenisul de masa in mod special, le multumim pentru tot.
De asemenea trebuie precizat ca fiecare participant a primit cadou cate un tricou din partea Primariei, gest nemaintalnit pana acum in alte orase.
Sala de sport Nicu Gane a fost renovata in totalitate si ofera conditii excelente. Lumina, spatiu aerisit, suprafata de joc foarte foarte buna.
Avansatii au inceput in jurul orei 11,00 iar concursul cred ca s-a terminat in jurul orei 20,00, deci totul a decurs mai mult decat perfect tinand cont ca s-au jucat 2 grupe inferioare a cate 5 jucatori/masa.
Se pare ca toata lumea a fost multumita la final si am petrecut o sambata de nota 10 la Fălticeni !
Vom reveni cu mare placere.
Multumim.

Respect.

Felicitari organizatorilor pentru efortul depus la organizarea concursurilor. Catalin, la incepatori pozitiile 9-16 este vorba despre Zamfirache Ioan - Botoșani, cred ca s-a strecurat o mica greseala. Sa auzim numai de bine.

felicit organizatorii pentru un turneu superb si pentru participanti fairplay am sa revin la Fălticeni cu drag

Felicitari lui Macarie Ion pentru locul II de la avansati, felicitari si celorlalti ieseni participanti la acest frumos turneu, precum si tuturor celorlati concurenti! Felicitari si organizatorilor!:clap:

Back
Sus