AmaTur: Turneu B Turneu-B-GALATI 16.02.2013

lus76

senior
Turneu-B-Galați-16.02.1013-

- Sala : ADR - Galați

- Ora : 10:00 AM

- Adresa : - Bdul. George Cosbuc 122 - 124 , Galați...

- Intre strazile : Mihai Eminescu si Muzicii

- Mese : - 5 buc. Tibhar Top, aprobate ITTF...

- Taxa : 15 ron

- NU SE ASIGURA MINGI DE CONCURS . Asa ca musai sa le aveti la purtator.

- Premii : diplome ...

-Pentru Relatii Suplimentare - Botezatu Onelus-0742482876: Staicu Adrian-0751840078

-Organizatori:Botezatu Onelus; Staicu Adrian

-Va rugam sa precizati pozitia in clasament

-Botezatu Onelus-Galați-220
-Staicu Adrian-Galați-218
-Pintilie Nela-Galați-562
-Badache Cristinel-Galați-474

Ce pot sa mai zic...Ca de obicei o gazda primitoare unde vin cu drag sa schimb cateva mingii si cateva vorbe cu baietii.Atmosfera te face sa te simti de-a locului,sala la fel.Multumim domnule Dragomir!

Din pacate pt mine si din fericire pentru altii nu voi putea juca Sambata, genunchiul operat nu ma lasa, voi participa doar in calitate de organizator(vor fi poze si stiri din abundenta)

Din Galați : LUNGU FLORIN pozitia in clasament nu conteaza oricum sint ultimul si nu vreau ca nimeni sa imi ia locul...
- - - Actualizat - - -
Dar daca e sint primul la un gratar

Sper sa pot veni...am schimbat locul de munca și noul șef nu știu cât de înțelegator este de felul lui...pare și el pasionat de pingpong de-o idee,dar cine știe...Oricum voi anunța daca voi participa.

Nu am sa pot veni...șeful va merge cu familia la munte în week end-ul asta și eu voi ram?ne pe funcția de prestator șef...pâna luni dupa amiaza...Asta e...nu e un capat de țara concursul asta, dar mi-ar fi placut sa particip...

Din Brăila :
Roscan Nicusor - poz 486
Pavel Nicolae - poz 1330
si poate Sergiu Pusca - poz 662
Noi venim cu cele mai bune ganduri , respectiv revederea cu toti cei din Galați , alaturi de care ne-am simtit foarte bine intotdeauna. La podium nu ne gandim importanta fiind in primul rand atmosfera si placerea jocului.
De batut nu vrem insa sa ne lasam batuti fara a incerca macar sa manifestam putina opozitie . :D
In ceea ce-l priveste pe Dl Pusca el vrea sa castige tot ce poate probabil dar mai ales restul : mancare , bautura , atmosfera . . . mai ales cum spunea candva parca regretatul Fanus Neagu : cat de mult si gratis.
Despre meniu am inteles ca prefera mai nou mancarea fara "E-uri" : carni , ligumi , fructi si vin . ;)
In ce priveste bancurile i-a cam pierit inspiratia (sau a imbatranit) :lol:

Radu Costica - nu stiu locul, insa cred ca 23 sau 24. De asemenea, va participa si Mircea Mocanu. M-a rugat sa anunt organizatorul ca va ajunge in jur de 11.45, pt ca munceste pana la 11.30. Deci, rugamintea e sa fie amanate primele 2 meciuri ale lui, urmand sa le joace la rand ca sa le recupereze. Pana deseara voi primi un raspuns si de la Doru Dinca daca vin si baietii din Slobozia si din Călărași.

Subiecte similare

Răspunsuri
28
Vizualizări
7K
Răspunsuri
22
Vizualizări
5K
Răspunsuri
36
Vizualizări