AmaTur: Turneu B TURNEU-B-Galați-21.04.2012

lus76

senior
TURNEU-B-Galați-21.04.2012

- Sala : ADR - Galați

- Ora : 10:00 AM

- Adresa : - Bdul. George Cosbuc 122 - 124 , Galați...

- Intre strazile : Mihai Eminescu si Muzicii

- Mese : - 7 buc. Tibhar Top, aprobate ITTF...

- Taxa : 15 ron

- Vom asigura cafea si ceai ...

- NU SE ASIGURA MINGI DE CONCURS . Asa ca musai sa le aveti la purtator.

- Premii : diplome ...

-Pentru Relatii Suplimentare-0752223600- Voinea Sorin;0742482876-Botezatu Onelus

-Organizatori:Voinea Sorin; Botezatu Onelus

-Va rugam sa precizati pozitia in clasament

Inscrieri / Clasament
---------- Post added 13.04.2012 at 00:54 ----------
Botezatu Onelus-Galați
Voinea Sorin -Galați
---------- Post added 13.04.2012 at 02:34 ----------
Voinea Emil-Brăila

De la Focșani,negresit,niscavai musterii...,vreo 5. Pizlaru Ionel,Preda Sile,Corcoz Costin, si inca 2. Vom reveni cu amanunte. ;-)

... Da, cum spuneam data trecuta, o faceti intentionat, cand sunt eu de garda sau plecat pe undeva :-)
Devine o obisnuinta sa tot spun ca nu pot veni, dar pe 21 am semifinala de campionat national de GO la București. Aoleu, dar si cand s-o nimeri sa pot sa vin... O sa joc la 2 mese simultan :-)

Multa bafta domn doctor la semifinala de la București, cat despre turneu cam aveti de recuperat.. deci nu cred ca va vor ajunge 4 mese...., numai bine si sa ne vedem sanatosi

Hristos a Inviat !
Sarbatori fericite , sanatate, fericire si nu in ultimul rand un teren in Bucovina cat mai aproape de sala de tenis !!!

Costine draga !!! In primul rind : Hristos a inviat !!!

In al doilea rind ... sau mai bine in rindul dinaintea primului rind te rog sa nu-mi faci surprize ( nu de alta dar avem o colaborare destul de buna cu cei de la Electrica din Galați :) :) :) ... Nu ne mai trebuie o mina de " ajutor " ) iar matale stii prea bine la ce anume ma refer ... In rest deschidem bratele larg !!!
Mult prea larg !!!
Adevarat ca a Inviat! Stai linistit ca si colaborarea mea bate tot p'acolo... Din punctul meu de vedere nu-ti face griji... In rest, sa-auzim numai de bine.

Back
Sus