AmaTur: Turneu B Turneu-B-GALATI 29.12.2012-GRATUIT

adisor35

senior
Turneu - B - Galați - 29.12.2012 -
- Sala : ADR - Galați
- Ora : 10:00 AM
- Adresa : - Bdul. George Cosbuc 122 - 124 , Galați...
- Intre strazile : Mihai Eminescu si Muzicii
- Mese : - 7 buc. Tibhar Top, aprobate ITTF...
- Taxa : 0 ron
- NU SE ASIGURA MINGI DE CONCURS . Asa ca musai sa le aveti la purtator.
- Premii : diplome ...
-Pentru Relatii Suplimentare - Staicu Adrian-0751840078
-Organizatori: Staicu Adrian
- - - Actualizat - - -
Inscrieri :

Dutu Constantin
Staicu Adrian
Stolearenco Igor
Pintilie Nela
Rosu Cristina
Botezatu Onelus-dupa tura de noapte :)
- - - Actualizat - - -
Anghelie Cristinel

Dragilor, imi pare rau ca nu pot sa fiu alaturi de voi la acest turneu de sfarsit de an. De aceea va urez la toti sa aveti parte in noul an numai de sanatate, bucurie si prosperitate si, de ce nu, rezultate frumoase la pasiunea asta comuna care este tenisul de masa. La Multi Ani!

Prin Intermediu domnului Grigoriu si-au mai anuntat prezenta Prisaloc Andreea si Radu Cosmin
- - - Actualizat - - -
La Multi Ani George si sa ne vedem cu bine in anul ce urmeaza....

Voi participa si eu la acest ultim concurs,din 2012, de la ADR.Cu acesta ocazie ,doresc sa transmit tuturor "amaturistilor" ,ca Anul Nou sa va aduca multa sanatate ,multe bucurii alaturi de cei dragii si cat mai multe participari la cocursuri.La multi ani.

Din Brăila,la acest ultim concurs din anul curent va participa Voinea Emil și Staicu Cristinel...și cine știe,poate ca m?ine dimineața vor mai sosi și alții care acum înca mai se gîndesc daca vor participa sau nu...

am fost contactat telephonic de baietii din Tulcea si in functie de starea vremii e posibil sa ajunga citiva dintre ei in frunte cu Peiu Cosmin
se mai inscriu :
Mitu Emanuel
Nedelea Ionut( proaspat sosit din Dusseldorf)

imi pare rau ca nu pot sa fiu si eu prezent cu ocazia asta va doresc la toti un an nou fericit si multa sanatate si sa ne vedem sanatosi

imi pare rau ca nu pot sa fiu si eu prezent cu ocazia asta va doresc la toti un an nou fericit si multa sanatate si sa ne vedem sanatosi
nici o problema , facem unul si cind ajungi tu acasa.
La multi ani!
pe ultima suta de metri revine si Wischegg Robert

Turneu - B - Galați - 29.12.2012 -

- Sala : ADR - Galați

- Ora : 10:00 AM

- Adresa : - Bdul. George Cosbuc 122 - 124 , Galați...

- Intre strazile : Mihai Eminescu si Muzicii

- Mese : - 7 buc. Tibhar Top, aprobate ITTF...

- Taxa : 0 ron

- NU SE ASIGURA MINGI DE CONCURS . Asa ca musai sa le aveti la purtator.

- Premii : diplome ...

-Pentru Relatii Suplimentare - Staicu Adrian-0751840078

-Organizatori: Staicu Adrian

- - - Actualizat - - -

Inscrieri :

cel mai frumos anunt de concurs.......zero lei taxa....bravo organizatorilor......cat si celor care au pus le dispozitie sala si mesele....asa ceva rar vezi in romania...

Clasament:
1.-Zainescu Corneliu
2.-Nedelea Ionut
3.-Mitu Manuel
3.-Pintilie Nela
Referitor la concursurile de la Galați si in speta la taxa de 0 lei pt acest concurs...., noi galatenii suntem mai norocosi....:) Dragomir Paul locuieste in Galați, multumim domn Paul

mmmm IONUT BRAVO FELICITARI
insemna ca nu ai uitat tenis daca ai fost plecat sau secretul e ca te-ai antrenat cu baieti mult mai buni pe unde ai fost
felicitari inca odata si deabea astept sa revin si eu in tara sa joc cu voi

Back
Sus