Astazi la ora 02.47 Adimucu ,poetul amaturului, posteaza intr-un post denumit ,,banii și divizionarii din amatur,, citeva rinduri destul de interesant din care am extras citecev si le postes aici cu citeva intrebari.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,de ce vin și se amesteca printre amaturiști alți jucatori mai „doxați”...? în primul rând pentru ca aici e mai ușor pentru ei sa se simta „valoroși”, iar în al doilea rând pentru ca aici pot câștiga mai ușor niște lucruri care în „divizie” se câștiga cu transpirație și ore multe de antrenament: puncte în clasament, trofee și chiar premii...
eu va ofer 2 soluții ca sa nu va mai razboiți pentru o cauza care nu exista:
1.domnilor coordonatori, scoateți, va rog, punctele acordate celor care nu îndeplinesc toate criteriile ca sa fie „amaturiști” (fara nici un fel de derogare). sa nu mai primeasca nici un punct pentru meciurile jucate în AMATUR. bineînțeles, daca chiar vor sa participe, probabil ceilalți ?i vor accepta sub rezerva respectarii condiției de mai sus, pentru ca la urma urmei au și ceva de ?nvațat de la ei...
2.domnilor organizatori, scoateți, va rog, orice premiu acordat la turnee, dar straduiți-va sa iasa cât mai bine ceea ce organizați. „premiul” ar trebui sa fie pentru oricare amaturist (chiar și pentru ala care câștiga tot timpul) onoarea și placerea de a fi avut la masa în fața lui pe toți ceilalți...și o zi plina de sport și fara pic de stress.
daca cele 2 „modificari” vor fi aplicate, sigur „divizionarii” vor alege singuri la un moment dat sa nu mai participe...
exista o vorba româneasca: nu se poate sa-ți placa usturoiul, dar sa nu-ți puta gura; respect?nd logica bunnului simț, un om nu poate juca în 2 competiții, valoric diferite, în aceeași perioada; trebuie sa faca o alegere și sa o respecte dupa ce a facut-o (așa se respecta pe el însuși),,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Prima intrebare o sa o adresez lui Gabi Gogu.Gabi tu participi la turneele amatur pentru CUPE,DIPLOME si MEDALII sau pentru placerea de a practica acest sport? Raspunsul cred ca il cunoaste aproape tot amaturul ca placerea de a te simti bine alaturi de aceeasi oameni care practica acest sport,ca si tine,o ambianta placuta,in conditi bune de joc oferite de niste oameni care se straduiesc sa le asigure,o victorie in plus in palmaresul tau personal,nu se pot compensa cu nici un premiu material.Daca nu este asa Gabi te rog sa-mi spui,te-am mentionat pe tine deoarece ai fost foarte sincer intotdeauna dupa ce ai participat la un turneu,pareri de altfel si de mine sustinute.
De ce am postat toate aici pentru ca observ frustrarea lui Dan Universal,un pic cam agasanta,dar nu si in ultimul rind nefondata cum de altfel si exemplifica in posturile anterioare.O gresala a organizatorului care a omis si ceea de-a patra cupa anuntata pentru locul 4 care ii revenea lui Pop Danut.
Intrebare catre Pop Danut. Oare un organizator apreciat ca si tine trebuie sa faca un tamtam asa de mare pentru o mica gresala a altuia? Crezi ca este Ok??
Mie personal nu mi se pare in regula. EMI