TURNEU B LA ARAD 21 NOIEMBRIE 2009

Re: TURNEU B LA ARAD 21 NOIEMBRIE 2009

volvo_tdi a spus:
MULTUMESC TUTUROR PARTICIPANTILOR SI LE UREZ BAFTA LA TURNEELE CE SE VA ORGANIZA PE VIITOR.
AM INTOCMIT CLASAMENTUL DE LA ARAD:
......
Noi iti multumim pt efortul depus in organizarea acestui turneu si asteptam cu interes urmatorul turneu la Arad
Toata stima

johnny drosu a spus:
mersi Bogdane stiu ca ai fost cu mine in grupa de mai batut rau insa ai luato de la catalin celalalt stangaci :lol:
A fost primul meci ma,intelege-ma :lol: :lol: :lol:

ok bogdane insa si el e foarte dificil si ne face probleme cu stilul lui de joc si mai ales ca e stangaci ca si tine insa tu esti mai ofensiv ca el, si mai rapid si mai tanar :D

Apropo, a fost CJT la Timișoara( concurs judetean timis) in data de 28.11.2009 si a fost ok si am iesit pe locul 5 ma batut LICIU ION :lol: dupa o saptamana fara antre si direct de la lucru de am stat in picioare de la ora 7 dim pana la 17.si fara incalzire direct la meci pt. ca deja era inceput si ma bucur ca m-au asteptat sa meritat.

Cine nu stie de ce am stat in piciore....... sunt frizer si fac incalzire pe capetele clientilor :lol: :lol:

johnny drosu a spus:
Apropo, a fost CJT la Timișoara( concurs judetean timis) in data de 28.11.2009 si a fost ok si am iesit pe locul 5 ma batut LICIU ION :lol: dupa o saptamana fara antre si direct de la lucru de am stat in picioare de la ora 7 dim pana la 17.si fara incalzire direct la meci pt. ca deja era inceput si ma bucur ca m-au asteptat sa meritat.
Daca nu joc o saptamana is vai de capu meu :lol: oricum felicitari

Ai perfecta dreptate insa am fost concentrat si m-am ambitionat foarte tare la joc dar am avut si ghinion

prin ghinion vrei sa spui:multe neturi si tusuri de partea adversarului? :lol: :lol: :lol:

Intrebare:
Avram Victor si Avram Nicolae, amandoua din Arad, sunt doua persoane sau este una cu doua prenume?

Cam asa ceva; insa am ratat si eu ca nu am avut precizie cum ai la antrenament :D

este doar unu si il cheama AVRAM NICOLAE si este de la ARAD ma batut toate cele 3 seturi la avantaje deci foarte greu, dar cum am zis e mai bun ca mine are 35 de ani de ping pong si eu nici nu am atata de viata de cand ma facut mama :lol:

eu sunt Avram Victor ..... , Avram Nicolae ii alta persona:P

victor.arad a spus:
Nu ai participat la turneul B de pe 21 nov la Arad??

Dan2 a spus:
victor.arad a spus:
Avram Nicolae e cel care a castigat turneu de la arad iar victoras a jucat la medias
vei gasi un avram victor si in clasamentul de la medias...sunt 2 pers diferite

Dan2 a spus:
victor.arad a spus:
nu, nu am participat in Arad la turneul B , doar la Mediaș in aceeasi zi

buna seara scz ca nu am mai intrat pe forum ce se mai intampla ca eu nu mai stiu nimic de voi si de concursuri?

Back
Sus