Turneu B la Bacău data 21.03.2009

Re: Turneu B la Bacău data 21.03.2009

Pe ultima suta de metri s-au inscris:
Tiganisteanu Adrian Bacău
Munteanu Liviu Bacău
Ursulescu Ioan Bacău
Gheorghiu Ionel Florentin Roman
Zamescu Cristi Roman
Ungureanu .... Roman
Borcea Petrica Roman

Lista de pana acum:
Chirib?u Ciprian Bacău pt grupele de la ora 13
Ignatescu Marian Bacău
Leru Dan Bacău
Herciu Iustin Bacău
Tamas Catalin Bacău
Chirita Radu Vaslica Bacău
Bujor Costel Laurentiu Bacău
Dobos Augustin Bacău
Bogdan Nitu Piatra Neamț
Gatea Marius Piatra Neamț
LiviuTigla Focșani
CIOBANU GABRIEL-VATRA-DORNEI pt grupele de la ora 13
Dascalescu Ionut Bacău
Munteanu Liviu Bacău
Ursulescu Ioan Bacău
Gheorghiu Ionel Florentin Roman
Zamescu Cristi Roman
Ungureanu .... Roman
Borcea Petrica Roman

Grupele se pot vizualiza in fisierul alaturat.
Daca este vreo greseala va rog sa mi-o aduceti la cunostinta! Daca aveti intrebari nu va sfiiti sa le postati pe forum.
Multa bafta tuturor!

Doar daca mai apare ceva neprevazut mai pot surveni schimbari, in cazul in care nu va ajunge cineva la Bacău maine am 2 participanti ca rezerve (eu si varul meu) :D
Sper sa nu apara nimic neprevazut si sa ne vedem maine cu totii si sa petrecem o zi frumoasa.

Daca mai sunt sanse de inscriere, m-a rugat un prieten din Roman:
Vine? Liviu, pentru ora 13.
Am ?n?es că înscrierile s-au terminat, dar poate mai sunt ?i al?ii pe ultima 100 de metri.

Revin mai tarziu cu rezultatele grupelor, pt curiosi castigatorii au fost:
Nitu Bogdan Piatra Neamț
Gatea Mareius Piatra Neamț
Ciobanu Gabriel Vatra-dornei
Pana atunci puteti sa va spuneti parerea despre turneu (cei care ati participat).
PS: Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor.

Felicitari organizatorului! Foarte buna locatia, mesele bune, spatiu multumitor, lumina bunicica, curat , elegant. Nota 10.

multumesc organizatorilor,a fost interesanta experienta promit sa mai vin daca se mai organizeaza.Felicitari castigatorilor

Domnul Liviu, am inteles ca ati fost la prima astfel de experienta? Felicitari pentru parcursul de astazi, pacat ca nu ati stat pana la final. Voi mai organiza si in viitor astfel de competitii.

Intr-adevar numai cuvinte de lauda pentru organizatorul acestui concurs si pentru conditiile pe care le-a oferit. Bravo!!!! Sa speram ca ne vom mai revedea si la alte concursuri. :D

Atat organizarea cat si desfasurarea intregului concurs au fost fara cusur.Felicitari organizatorului si sper sa mai pot participa si cu alte ocazii la astfel de competitii.De asemenea felicit si publicul prezent care a incurajat in functie de preferinte pe competitori.Mult succes in continuare.

Felicitari.Am vazut ca locatia e f buna, este spatiul de joc destul de bun, cat despre castigatorii cred ca se stiau dinainte cine vor fi primii 3. Mi-a facut placere domnule doctor sa ne intalnim si promit ca la Iași vom sta fata in fata la masa de joc.Felicitari celor 2 reprezentanti din Piatra Neamț(eu ma gandeam ca vine toata gasca din Piatra) si sper in continuare ca aceste turnee au pus pe ganduri jucatorii Bacăuani si pe viitor ne vom ridica si noi si vom pune probleme in turneele care vor urma.Mult succes in continuare organizatorilor si celor care au participat chiar si numai ca spectatori.

seria a doua...
posturi diferite pentru ca am incercat sa le grupez oarecum...

Back
Sus