AmaTur: Turneu B TURNEU B la Brăila 27.10.2012 " CUPA ACTIV " Club Sportiv ACTIV TT

activtt

junior
TURNEU B la Brăila " CUPA ACTIV " 27.10.2012

Organizator : Boros Doru, Ion Marius

Data : 27 octombrie 2012(sambata)
Ora 9:30
Nr. de mese: 5

Cutezatorilor,cartier HIPODROM, in incinta
Compexul Mare -etaj

Taxa de participare :20 lei;

Protocol :saleuri,fursecuri,apa si cafea;
Sistem de joc: INDIVIDUAL ;(Grupe inferioare,superioare eliminatorii functie de numarul de participanti);

Premiere :Vor fi premiate primele patru locuri ;( diplome ,cupe,medaliii si alte surprize !!! );

Contact :Boros Doru -tel.074508406; Ion Marius -0720609492+ presedinte onorific Ion Lucas Cosmin, la acelasi numar de telefon);
-Inscrierile se fac pe site, la telefon sau la sediul clubului pana cel mai tarziu vineri seara 26.10.2012(toleram si nedecisii pana la ora 09.30-27.10.2012);

Lista cu participanti :
Brăila:
Ion Marius
Gaitan Tibi
Cojocaru Mitica
Rascan Nicu
Giol Mihai
Miculescu Alexandru
Panait Adrian
Dimache Marian
Mustata Liviu
Chirila Laurentiu
Voinea Emil

Va asteptam ca de fiecare data cu placere .

Bravo Marius pt initiativa, multumiri si domnului Boros pt gazduire, cu siguranta vom fi si noi prezenti, vom reveni cu amanunte

Bravo Marius pt initiativa, multumiri si domnului Boros pt gazduire, cu siguranta vom fi si noi prezenti, vom reveni cu amanunte
va asteptam in numar cat mai mare.....sper sa iasa bine,mai ales ptr ca temperatura o sa ne fie favorabila...Sunt curios sa vad ce iese cu noul meu stil de joc(yasaka anti-power)

Se pare ca de data asta nu mai merg la Buc, asa ca este foarte posibil sa ajung si eu:
TOMA IULIAN, Brăila
Si daca Marius a pus AntiPower, vin si eu cu iarba? :-)

o sa incerc sa ajung si eu, din Galați, Lefter Costel...abia maine dimineata aflu daca pot ajunge sau nu...

aceeasi accidentare ca m-a impiedicat sa ajung la Călărași , nu-mi da pace, nu pot veni Marius, distractie placuta tuturor

Un turneu reusit,in familie;Asadar primii 4 clasati sunt:
Ion Marius-locul 1
Toma Iulian-locul 2
Lefter Costel-locul 3
Cojocaru Mitica-locul 4.
Revin cu restul clasamentului maine!!

Pana revine Marius cu restul clasamentului , atases cateva poze mai reusite

Pana revine Marius cu restul clasamentului , atases cateva poze mai reusite

Un turneu reusit,in familie;Asadar primii 4 clasati sunt:
Ion Marius-locul 1
Toma Iulian-locul 2
Lefter Costel-locul 3
Cojocaru Mitica-locul 4.
Revin cu restul clasamentului maine!!

Felicitari tuturor participantilor si va asteptam din nou pe data de 24 noiembrie 2012 , cand speram sa participe si cei doi frati gemeni Barbascu Mihai si Ionut.
BRAVO MARIUS !!!!!!!!! Micutul tau s-a integrat de pe acum in mediul sportiv pentru ca a fost foarte cuminte. Cu siguranta vei face din EL un mare campion...

Clasamentul final:
1)Ion Marius-Brăila
2)Toma Iulian-Brăila
3)Lefter Costel-Galați
4)Cojocaru Mitica-Brăila
5)Mitu Manuel-Galați
6)Stolearenco Igor-Galați
7)Staicu Adrian-Galați
8)Voinea Emil-Brăila
9)Moroianu Stefan-Brăila
10)Lungu Sandel-Brăila
11)Dimache Marian-Brăila
12)Milea Alin-Brăila
13)Arion Costel-Galați
14)Tihan Silviu-Brăila
15)Chirila Laurentiu-Brăila
16)Giosan Marcel-Galați
17)Panait Adrian-Brăila

Un turneu reusit,care a continuat si cu un turneu de dublu;Asadar,castigatorii la dublu:1)Lefter Costel-Mitu Manuel,2)Ion Marius-Panait Adrian,3)Arion Costel-Cojocaru Mitica!

- - - Actualizat - - -

scuze ptr semne,e o greseala de taste!

Ultima editare de un moderator:
Back
Sus