TURNEU B LA CONSTANTA

Inmanarea diplomei si premiului I (ceas perete personalizat, cu insemnele Constantei si competitiei Amatour) jucatorului Dinu F. Gheorghe(Gica)

Draga George, Aurel, Luminita si toti ceilalti participanti. Vreau sa va multumesc in numele delegatiei de la București pentru eforturile voastre de organizare si pentru ospitalitatea si ajutorul depus in a ne gasi cazare si de a ne face sa ne simtim bineveniti. a fost un turneu bine organizat si de un nivel foarte bun, si va asigur ca ne-am simtit excelent printre voi. O sa ne vedem cu siguranta si la urmatorul, de pe 30 august. Pana atunci, va doresc succese la antrenamente si la meciuri!!!

Multumesc inca o data,

Eugen

Cine este al doilea din dreapta din poza de grup de mai sus?
Am jucat cu el citeva meciuri amicale cind a venit la Bistrița la turneul final al MIRA.

Cred ca este Cojocaru Mitica, lucreaza pe la Pol. Frontiera Cta, dar e din Brăila. Nu sunt f. sigur pt ca e prima oara cand vine sa jucam impreuna!
Cine il stie 100% sa confirme/infirme.
WANTED! :)

Eugen a spus:
Draga George, Aurel, Luminita si toti ceilalti participanti. Vreau sa va multumesc in numele delegatiei de la București pentru eforturile voastre de organizare si pentru ospitalitatea si ajutorul depus in a ne gasi cazare si de a ne face sa ne simtim bineveniti. a fost un turneu bine organizat si de un nivel foarte bun, si va asigur ca ne-am simtit excelent printre voi. O sa ne vedem cu siguranta si la urmatorul, de pe 30 august. Pana atunci, va doresc succese la antrenamente si la meciuri!!!
Multumesc inca o data,
Eugen

Placerea a fost de partea noastra! Voi (cei sase magnifici) ati dat valoare si culoare turneului! Pusi mereu pe shotii, simpatici, charismatici!... pe deasupra si "jupani" la masa!! Ne vom revedea mereu cu drag!

Cele bune!

Back
Sus